Follow:

Ultra contour palette | Makeup Revolution

Ik gebruikte iedere dag heel trouw mijn favoriete W7 Hollywood Bronze & glow palette om mee te contouren, maar helaas was deze aan vervanging toe. De bronzer in het palette was op en de highlighter is kapot gegaan tijdens de vliegreis (ja, de volgende keer pak ik mijn make-up beter in). Nou kwam ik in het filmpje van Pamela dit Ultra contour palette van Makeup Revolution tegen en hij zag er zo goed uit dat ik hem ook móést hebben en vandaag review ik ‘m!

010

Ik zag dit palette dus in een filmpje van Pamela, maar ook Fleur had dit palette al. Zij heeft mij uiteindelijk over de streep getrokken om hem toch te kopen en of ik daar blij mee moet zijn? We zullen zien, haha!

De vormgeving ziet er mooi uit, alleen vind ik het erg simpel. Ik zou dit palette niet kopen omdat hij er zo leuk uit ziet. Het spiegeltje in het doosje is tevens wel erg handig!

016

In dit palette zitten 8 kleuren. Licht matte poeders, donker matte poeder en ook glanzende poeder. De veelzijdigheid in dit palette spreekt me daardoor ook enorm aan. Alles in één en dat willen we hebben!

Make-up Revolution Ultra Contour Palette € 11,50

027

Bovenste rij032

Onderste rij

Beide rijen zien er enorm goed en veelbelovend uit. Vooral de donkere kleuren dekken ontzettend goed. Er zitten zowel warme en koelere tinten in dit palette en dat maakt het palette erg veelzijdig.

image1 [331531]

Lichtste kleur bronzerimage2 [331532]

Lichtste kleur in combinatie met de linkse kleurimage3 [331533]

Donkere kleur

Je kunt gewoon zien dat dit echt een palette is met klasse. Alle poeders dekken ontzettend goed, het palette is super veelzijdig, zowel in glans als in kleuren van de ondertoon en daarnaast is dit palette ontzettend low-budget. 010

Conclusie

Ik vind dit palette echt top en zit vanaf nu dan ook vast in mijn dagelijkse routine. Het is een veelzijdig palette, wat hem heel erg uniek maakt. Zowel glans als mat en zowel koel als warm zit in dit palette en daardoor is hij bruikbaar voor bijna iedereen. Of hij ook echt is geschikt voor de wat lichtere huidjes weet ik niet, omdat de kleuren nog bést donker zijn.

Wat vind jij dit palette?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

3 Comments

 • Reply Brittany

  Ik vind dit zó een mooi palette en probeer hem al een tijdje te bemachtigen!

  19 augustus 2016 at 07:25
 • Reply Femke

  Het ziet er echt perfect uit!!
  misschien dat ik hem zelf ook wel ga uitproberen

  19 augustus 2016 at 14:22
 • Reply All About Bertina

  Wat een heerlijke review. Deze zet ik zeker even op mijn wishlist.

  22 augustus 2016 at 19:54
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge