Follow:

Clinique smart serum

De vorige review over de Clinique producten was helaas niet zo goed. Twee weken geleden viel er weer een pakketje op de deurmat met daarin dit Clinique smart serum. Ik was hier echt zo ontzettend benieuwd naar en hoorde hier dan ook ontzettend goede dingen over. Daarnaast had ik extra veel zin om een nieuw product te testen omdat ik heel erg graag zou willen zien dat Clinique ook goede producten heeft. Ik hoop in elk geval dat ik dat deze keer kan laten zien! Lees mee zou ik zeggen!

077 080 083 084 086

Dit product zit in een heel simpel flaconnetje met een hygiënische pomp opening. De verpakking is trouwens door de postbode een beetje gevouwen dus dat zie je wel in het karton, maar goed. Daar is niets aan te doen!

Ik heb een klein pompje op de palm van mijn hand gedaan en het vervolgens uitgewreven. Dit voelde goed aan en ik had verwacht dat dit dus een erg fijn product zou worden. Totdat ik het Clinique smart serum dus op mijn gezicht ging smeren. Ten eerste vond ik het echt vreselijk stinken. Ik weet niet of dat net aan mijn serum ligt, of dat het gewoon sowieso aan het product ligt. Daar kan ik je helaas geen antwoord op geven. In elk geval weet ik wel dat ik het echt niet fijn vond.

De structuur van dit Clinique smart serum vind ik ook niet heel erg fijn. Ik kan het niet heel erg goed omschrijven, maar het voelde niet goed. Ik had ook niet het gevoel dat het een boost aan mijn gezicht gaf of dat het mijn gezicht voedt. Na dit serum vier keer te gebruiken ben ik er dan ook mee gestopt. Ik vond het echt niet fijn werken en wederom is dit product niet voor mij weggelegd. Helaas!

Helaas, weer een negatieve review over Clinique. Het lijkt wel alsof het merk en ik niet voor elkaar weggelegd zijn. Nou ja, kan gebeuren! Ik ben wel benieuwd naar het volgende product! Heb jij dit product nou wel getest en vind jij het wel fijn? Laat het weten in de comments!

Klik hier voor mijn vorige Clinique review.

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge