Follow:

Spotify update | 2 nieuwe liedjes met Justin Bieber (Cold water & Let me love you)

Oh yes, Justin Bieber kwam (zoals ik al in de vorige Spotify update vertelde) met twee nieuwe nummers in samenwerking met onder anderen Major Lazer en DJ Snake. Cold water stond volgens mij een lange tijd op nummer 1 in de iTunes top 100, maar is nu gezakt naar plaatsje 2. Let me love you staat nu ik dit schrijf op nummertje 5. Gelukkig heb ik niet alleen maar nummers van Justin Bieber in mijn lijst staan, want dat zou natuurlijk niks zijn voor de mensen die Justin Bieber niks vinden. In ieder geval klets ik vandaag weer over mijn Spotify lijst! Volg me hier!

Ik heb er voor gekozen om al mijn liedjes te verwijderen uit mijn lijst. Ik had echt veel te veel nummers in mijn lijst staan en ik was een aantal nummers helemaal zat. Gelukkig werden er wat nieuwe nummers uitgebracht waardoor ik mijn lijst wel wat vullen. Zo kwam Katy Perry met Rise, Shawn Mendes met Three Epty Words, Justin Bieber en Major Lazer met Cold Water en tot slot Justin Bieber met DJ Snake met Let me love you. Ondanks dat het nu ik dit zeg ontzettend veel lijkt, vind ik dat er toch heel weinig muziek is uitgebracht de laatste tijd, helaas!

Het liefst zou ik willen dat er iedere dag een nieuw nummer uitgebracht wordt van mijn favoriete artiesten. Dan heb ik tenminste iedere dag wat nieuws te luisteren, haha grapje. Het zou wat zijn als er iedere dag een nieuw nummer wordt uitgebracht!

Oeh trouwens, nu ik dit typ is het nog maar twee maandjes en dan ga ik naar het Justin Bieber concert. Ik heb er echt zo mega veel zin in! Ik ben nog nooit bij een groot concert geweest, dus ik ben echt super benieuwd hoe het is!

Misschien ga jij ook wel naar het concert van Justin bieber, laat het even weten! En laat ook zeker even weten wat jouw favoriete nummer is!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge