Follow:

Op vakantie! | Spotify update

Ik ga bijna op vakantie en dat betekent lang wachten en dus heel veel muziek luisteren! Daarom ben ik alvast bezig geweest om mijn spotify lijst helemaal te vullen met leuke liedjes. Zo moet ik ongeveer 4 uur in het vliegtuig zitten en hoe kom je daar van af zonder je te vervelen? Eigenlijk helemaal niet, maar muziek maakt het een stuk leuker. Daarom heb ik een hele lijst gevuld met muziek die ik echt leuk vind en graag wil luisteren in het vliegtuig. En die deel ik natuurlijk weer graag met je!

Ik moet zeggen dat ik echt van mening ben dat er de laatste tijd opeens weer heel weinig muziek is uitgebracht. Toch best grappig om te zien hoe dat zo in vlagen gaat! Rond mijn examens kwam er bijna geen één liedje uit, daarna twee weken waarbij alleen maar nieuwe muziek werd uitgebracht en opeens is het weer afgelopen. Jammer dat dat niet verdeeld is, maar uiteraard ook begrijpelijk.

In ieder geval las ik op het internet dat er een nieuw liedje van Justin Bieber en Major lazer zou komen. Ik schrijf dit op donderdag en er stond dat er “next friday” een liedje zou uitkomen, dus of dat morgen is of volgende week vrijdag? Ik ben benieuwd! Deze wil ik in ieder geval natuurlijk hartstikke graag beluisteren want ik ben erg nieuwsgierig wat ze samen gaan uitbrengen. Ik denk in ieder geval dat de combinatie van Justin Bieber en Major lazer veel gaat beloven, denk je niet?
Update:

Ik denk dat mijn persoonlijke favoriet van het moment toch wel “this one’s for you” is van David Guetta en Zara Larsson (nummer van het EK). Tevens blijft mijn favoriete zomerhit toch wel rude van MAGIC!. Deze luister ik inmiddels iedere zomer helemaal plat en geeft mij een echt zomergevoel. Ik ben erg benieuwd wat jouw zomer favoriet is! Ik zou het leuk vinden als je dat zou laten weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge