Follow:

New look | Pure blush (eau de parfum)

Op mijn verjaardag kreeg ik van een paar vriendinnen deze parfum van New Look. Ik kwam deze parfum in Londen al tegen, maar ik heb er geen tijd voor genomen om de parfum even te testen, dus het was erg toevallig dat ik hem alsnog kreeg voor mijn verjaardag! Ik heb in ieder geval mijn best gedaan om wat informatie te achterhalen over deze parfum en het schijnt een dupe te zijn van Chanel mademoiselle. Maak kennis met Pure blush van New Look! 

067 066 065 057 054

Ik heb echt een zwak voor mooie parfums. Omdat de flacon er zo mooi uit ziet, zou ik hem al gekocht hebben. Het doosje waar de parfum in zat was erg mooi in combinatie met de flacon. De roze kleur van de parfum zelf kwam terug in het doosje, met een combinatie van wit en gouden letters. De flacon heeft een erg mooie dop wat de flacon erg elegant maakt.

New look zegt zelf: “Een fris en verfijnd Oosters parfum met een kern van jasmijn en roos, gecombineerd met een melange van patchouli en vetiver om een geur te creëren die ultieme vrouwelijkheid belichaamt. Een licht, citrusachtig, gesofisticeerd parfum voor een sexy en betoverende vrouw”.

Wat ik erg prettig vind is dat de nevel niet heel erg groot is waardoor er niet te veel parfum in één keer uitkomt. Als je de parfum op 3 plekken zou spuiten ben je waarschijnlijk net een wandelende parfumerie, want de parfum is best wel sterk. Ik zou zelfs nog niet ééns één spuitje opspuiten, ik vind een half spuitje wel genoeg.

Verder vind ik de geur ontzettend lekker, heel erg fris en bloemig wat hem ook wel weer anders maakt dan anderen. Of het echt een dupe van Chanel is weet ik niet. Ik heb dat geurtje nog nooit geroken, dus ik kan er niet over oordelen.

Wat vind jij van deze parfum?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtige flacon!
  Ben er nu zo benieuwd naar en erg jammer dat er geen geuren uit pc’s komen 😉

  Xoxo

  13 augustus 2016 at 06:48
 • Reply Brittany

  Hij klinkt in ieder geval ontzettend lekker!
  Brittany onlangs geplaatst…MAC lipstick | WhirlMy Profile

  13 augustus 2016 at 09:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge