Follow:

Favoriete winkels van Amsterdam!

Vorige week ging ik met mijn beste vriendinnen weer een dagje naar Amsterdam om te winkelen. Shoppen is natuurlijk helemaal nooit verkeerd, maar al helemaal niet als je naar Amsterdam gaat! Trein reizen met je beste vriendinnen is daarnaast natuurlijk ook helemaal niet erg, want dat is altijd hartstikke gezellig. Amsterdam is toch wel een stad waar een aantal winkels zitten die ik echt ongelofelijk leuk vind. Zo heb ik de afgelopen keer ook weer wat nieuwe winkels ontdekt die ik nog helemaal nog niet kende. Dus, benieuwd naar mijn favoriete winkels in Amsterdam? Lees dan vooral mee!

download

Stradivarius

Deze winkel zag ik al bij Jiami (zij ging op persreis met dit merk) en ik vond dit meteen al een ontzettend leuk merk. Ik zag alle leuke kleren die ze droeg en werd er helemaal enthousiast door. Ik ging kijken waar deze winkel zat in Nederland en toevallig dus ook in Amsterdam! Zo waren we in Amsterdam en wilde toevallig Sterre ook naar deze winkel, anders had ik er niet eens meer aan gedacht, haha! In ieder geval is dit echt mijn favoriete winkel geworden en ik hoop dat deze winkel ook naar bijvoorbeeld Eindhoven of Nijmegen komt. De prijsklasse ligt misschien nét wat hoger dan de H&M, maar wij kwamen er in de sale en zo scoorde ik een broek voor maar €16 euro. Dat is natuurlijk helemaal geen geld!

nfolm-forever21-logo-1200xx1200-675-0-63

Forever21

Ik denk persoonlijk dat iedereen deze winkel inmiddels wel kent. Als je in Amsterdam bent ben ik echt van mening dat je naar deze winkel moet. Ze hebben vet leuke kleren en de prijsklasse is net zoals de H&M. Ik moet wel zeggen dat ik er niet vaak iets koop, maar de kleren vind ik wel ontzettend leuk. Ze hebben ook veel leuke basic dingen voor ontzettend weinig geld, net zoals bij de Primark. Je ziet ook veel Amerikaanse YouTubers die hier kleren vandaan halen.

brandy-melville-logo

 

Brandy Melville

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik nog helemaal nooit iets bij deze winkel heb gekocht. De reden hiervan is omdat het meeste one size is en daardoor zitten kleren vaak net even wat te strak en dat staat natuurlijk helemaal niet mooi. Toch wilde ik deze winkel even benoemen omdat deze winkel wel ontzettend tof is. De kleren zijn in een bepaalde style die ik zelf wel ontzettend tof vind. Ik vind het jammer dat ze heel veel in one size hebben, anders had ik er al veel vaker iets gekocht denk ik zo!

Bron 1Bron 2 Bron 3

Ik ben benieuwd: wat zijn jouw favoriete winkeltjes in Amsterdam?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Britt • against the grain

    Ik herken het probleem van Brandy Melville, haha. Alles past noooit perfect, dat is altijd wat wegmoffelen, haha.
    Britt • against the grain onlangs geplaatst…grijsgedraaide belgische nummersMy Profile

    4 juli 2016 at 08:39
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge