Follow:

TREND: PATCHES

Ik had het jullie nog niet verteld, maar ik ga vanaf nu gastblogs schrijven voor augusttwentytwo. Hoe veel ik ga schrijven is nog niet helemaal bekend, maar in ieder geval ga ik voor hun schrijven. Mijn eerste blog en video staat online. De video is hierboven al te bewonderen en hier kun je het hele artikel over de patches trend bekijken. Heel veel plezier met kijken!

Je kent ze wellicht van toen je kind was: patches. Die plaatjes van stof die je moeder op je jeans maakte omdat het weer zo ver was: je broek gescheurd! Patches zijn inmiddels niet meer alleen voor kleine kinderen, want de patches zijn helemaal hot en je kunt ze niet missen in je kledingkast dit jaar. Je ziet ze op broeken, rokjes, jasjes, shirtjes, jurkjes en zélfs op schoenen! Ze zijn er in heel veel verschillende soorten en maten en dat zorgt ervoor dat je eindeloos kunt combineren. Bekijk het hele artikel op hier!
diy patches

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Tessa

    Ik vind grappig om te zien dat opeens zo’n hype is. Ik ben echt al zo lang dol op patches. Ik vind ook wel grappig om te zien want deze trend is eigenlijk altijd heel groot geweest onder de metal/rock mensen/gemeenschap.
    Tessa onlangs geplaatst…Lang leve de zomer swapMy Profile

    7 juli 2016 at 10:18
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge