Follow:

I love summer | TAG

Ik had weer eens zin om een tag in te vullen, dus ging ik op zoek naar een tag die een beetje bij dit seizoen past. Aangezien het net zomer is en ik toevallig een tag tegenkwam die over de zomer gaat, leek het me een leuk idee om deze tag in te vullen. Ik heb het over de ‘I love summer’- tag. Vragen als ‘waar ga je op vakantie’, ‘wat vind je het fijnste in de zomer’ en ga zo door. Ik vond het in ieder geval een erg leuke tag, dus hierbij de i love summer tag!


Wat is je favoriete nagellak voor de zomer?

Een leuk peach kleurtje vind ik erg mooi, koraal vind ik ook passen bij de zomer of daarnaast een mooi turquoise kleurtje vind ik erg mooi.

Wat is je favoriete lipkleur voor de zomer?

Het is niet echt een kleur, maar gewoon glans vind ik erg mooi. Of een mooie neutrale kleur. Zolang het maar niet donkerrood is.


Laat je favoriete zomerjurkje zien

Ik heb deze toevallig net gekocht en ik vind hem echt super leuk. Ik ben vrijdag naar Amsterdam geweest, een super gezellig dagje shoppen en daar kocht ik onder anderen dit jurkje. De shoplog volgt nog hoor!

Wat is je favoriete accessoire voor de zomer?

Hmm, lastige vraag! Ik denk dat dat toch wel een zonnebril is.

Welke zomertrends van dit jaar vind je het meest leuk?

De ronde zonnebril vind ik echt ontzettend gaaf! En de off the shoulder vind ik ook erg leuk.

Wat is je favoriete kaars voor de zomer?

Dat vind ik een beetje een gekke vraag. Ik gebruik sowieso zelf nooit kaarsen.


Wat is je favoriete body spray en parfum?

Mijn Victoria’s Secret, deze is ook net nieuw.

Hoe is waar jij woont zomers het weer?

Meestal wel prima! En ik hoop dus dat dat dit jaar ook weer zo is, haha!

Wat vind je het allerfijnst aan de zomer?

Het weer, de kleuren, vrolijke mensen en de lange dagen vind ik erg fijn. Daar word ik nou echt gelukkig van!

Wat zijn jouw plannen voor de vakantie?

Lekker chillen en uitrusten! Maar daarnaast ook veel werken.

Als jij deze tag nou over wilt nemen, dan mag dat natuurlijk! Laat eventjes weten wat jij van deze tag vindt!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge