Follow:

Clinique Moisture Surge

Het is zoals velen wel weten ontzettend belangrijk om je huid goed te verzorgen. Je huid wordt iedere dag blootgesteld aan verschillende temperaturen en luchtvochtigheid. Clinique heeft daarvoor een product samengesteld wat je huid verzorgt en je huid ruimte geeft om te wennen aan de verschillende omstandigheden van temperatuur en luchtvochtigheid. Ik heb het over de Clinique Moisture Surge. Ik ben erg benieuwd!

069 070 072 076 078 079

Clinique belooft met dit product de vochtbalans van je huid te herstellen en goed te regelen. Klinkt erg goed en aangenaam natuurlijk. Daarom was ik ook zo ontzettend benieuwd naar dit product.

Als ik een product ga testen ruik ik eerst aan het product. En met verbazing viel me dit gruwelijk tegen. De Clinique Moisture Surge ruikt ontzettend chemisch waardoor ik de créme al niet meer durfde te gebruiken. Het leek net een product wat over de datum zou zijn of iets dergelijks. Toch ben ik het maar gaan gebruiken, want ik wilde het immers ontzettend graag testen.

Ik bracht het aan op mijn gezicht en het voelde best fijn. De substantie van de Clinique Moisture Surge is heel erg licht en zacht, wat ik zelf wel erg fijn vind. De créme is niet heel erg vet, dus als je een droge huid zou hebben zou ik dit niet aanraden om te gebruiken om je huid minder droog te laten worden. Wel merk ik dat hij voedt en dat vind ik een pluspunt.

Ik had door de geur en de substantie ergens verwacht dat hij een erg plakkerige laag zou achterlaten en niet goed in mijn huid zou trekken. Gelukkig heeft deze créme het tegenovergestelde bewezen, want hij trekt juist wel goed in mijn huid en laat geen plakkerige laag achter op mijn huid. Echt een pluspunt!

Ik ben heel eerlijk, de geur houdt me toch een beetje tegen om dit product te gebruiken. Ik heb niet zo veel zin om iedere morgen een créme om mijn gezicht te smeren die ontzettend chemisch stinkt, daar word ik tenminste niet vrolijk van. De werking valt me verder niet ontzettend tegen, dus daarvoor zou ik dit product nog wel opnieuw voor kopen. Toch nog iets wat me tegenhoudt: de prijs. Deze créme is immers niet ontzettend budget-proof. Dat vind ik erg jammer. Wat ik tot slot ook jammer vind is dat er geen SPF in deze créme zit. Als je hem mengt met een BB cream die wel SPF bevat, zou het natuurlijk niet zo veel uitmaken, maar anders is dit een tegenvaller.

Wat vind jij van dit product? Zou jij hem wel kopen, of toch liever laten liggen?
Clinique Moisture Surge 30ml – €20,00
Clinique Moisture Surge 50ml – €29,00

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Nienke | Nienke Blogt

    Jammer van de geur! Mooie duidelijke review. Liefs,
    Nienke | Nienke Blogt onlangs geplaatst…JUST DUTCH TAGMy Profile

    27 juni 2016 at 18:09
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge