Follow:

4 budget favorieten die ik heb gereviewd

Ik review natuurlijk ontzettend veel producten op mijn blog en dat is ook iets wat ik ontzettend leuk vind om te doen. Het maken van de foto’s voor de reviews is al ontzettend leuk omdat ik van ieder detail een foto probeer te maken. Daarna ga ik het schrijven en vind ik het ontzettend leuk om mijn mening voluit op te schrijven. In ieder geval leek het me een leuk idee om wat producten samen te vatten waar ik een review over heb geschreven in de afgelopen tijd. En natuurlijk zoals altijd weer low-budget producten!

033

Om te beginnen: de So Juul tas. Deze kreeg ik een tijdje terug en ik vind hem gewoon echt onwijs gaaf. Ik gebruik hem ontzettend vaak en met heel veel plezier. Het is niet alleen promotie, maar ook ontzettend handig!

032

Deze nieuwe limeted edition droogshampoo’s van Batiste zijn echt geweldig. Ze maken je haar echt een mega stuk minder vet (wat we wel gewend zijn van Batiste, toch? En ze ruiken daarnaast ook echt heerlijk. Bloom is mijn favoriet.

Lees hier de volledige review.

082

Misschien moet ik me er ergens wel voor schamen, maar ik had nooit eerder een body butter gehad van The Body shop. Steeds wilde ik er eentje kopen, maar was ook steeds iets wat me tegenhield. Totdat ik deze Cocoa butter kreeg. Ik had eerlijk gezegd niet hele hoge verwachtingen van deze body butter, maar ik vind hem echt geweldig. Deze body butter verzorgt echt mega goed! Hij is nog vrij dik van substantie, maar dat vind ik zelf helemaal niet erg mits hij snel intrekt en ook dat doet hij heel erg snel!

Lees hier de volledige review.

063

Deze mousse is echt zo ontzettend zacht en mijn huid wordt er dan ook echt ontzettend zacht van. Ik heb een liefde voor deze mousses. Deze zijn te koop voor €9,99 bij verschillende drogisterijen.

Klik hier voor de volledige review!

Heb jij een product wat je echt ontzettend fijn vindt?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

3 Comments

 • Reply Mandy

  Stuk voor stuk super leuke producten! 🙂

  29 juni 2016 at 13:43
 • Reply nadeche

  Super leuk om te lezen 🙂 Morgen maar weer een droogshampoo kopen! Mis het om mijn vette coop te verbloemen haha!

  3 juli 2016 at 19:50
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge