Follow:

Rimmel London sculpting & highlighting kit by Kate Moss

Rimmel en Kate Moss hebben al een aantal succesvolle samenwerkingen gehad. Denk aan nagellak en lipstick, maar ook een sculpting & highlighting kit! Nou zat heel toevallig de Rimmel London sculpting & highlighting kit by Kate Moss ook in het pakketje wat ik ontving van Rimmel London. Zoals jullie wellicht wel weten ben ik al een tijdje fan van de W7 bronze & glow kit dus ik ben benieuwd of de Rimmel London sculpting & highlighting kit de W7 kit gaat overtreffen!

096 101 102

077 078

Zoals ik wel vaker zeg bij dit soort foto’s, ik hoop dat jullie over/door mijn eventuele onzuiverheden en littekens heen kunnen kijken!

Aan het uiterlijk van deze Rimmel London sculpting & highlighting kit by Kate Moss zal het zeker niet liggen, want wat ziet dit product er prachtig uit! Het doorzichtige met daarop de gouden letters en het gouden randje vind ik prachtig! Een mooi product belooft al veel goeds (hoop ik).

Ik houd zelf niet de volgorde aan die ze op de verpakking hebben staan. Zij beschrijven dat je eerst highlighter, dan de bronzer en dan de blush moet doen. Ik doe vaak eerst de bronzer, blush en dan de highlighter. Ik zeg het er maar even bij! In ieder geval vind ik als eerst de blush echt prachtig! Ik droeg eerder iedere dag een redelijk fel roze kleur, maar deze vind ik toch een heel stuk mooier! De kleur geeft me een heel erg zomers en vrolijk gevoel en ik word er ook letterlijk vrolijk van als ik hem ’s ochtends aanbreng!

De bronzer is echt precies de goede kleur en lijkt net zoals de highlighter precies op het W7 bronze & glow palette. Aangezien mijn bronze & glow palette van W7 bijna op is, ga ik op het moment een stuk liever voor het palette van Rimmel London. Wat ook een groot voordeel is, is dat in dit palette een blush zit die er ook daadwerkelijk super goed bij past!

De dekking van de highlighter, blush en bronzer zijn stuk voor stuk super goed. Ik ga dit palette echt zeker weten nog heel erg veel gebruiken!

Wat vind jij van dit palette?

 

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply Manon

  Mooi product is dit zeg, ik moet het nog testen
  Manon onlangs geplaatst…Yves Saint Laurent | Touche Eclat Blur PerfectorMy Profile

  24 mei 2016 at 14:31
 • Reply Dana

  De combinatie staat je mooi! Zelf heb ik ze nog niet getest, misschien ooit als ik mijn items heb opgemaakt(aka duurt eeuwen)
  Dana onlangs geplaatst…Mijn favoriete apps!My Profile

  24 mei 2016 at 20:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge