Follow:

Low-budget tip | Freeman Dead Sea Minerals Facial Anti-Stress Mask Gezichtsmasker

Ik moet heel eerlijk zijn dat ik de laatste tijd niet heel erg vaak een masker voor mijn gezicht gebruik, maar als ik er wel eentje gebruik heb ik een aantal favorieten. Onder anderen de maskers van de Hema vind ik ontzettend fijn, maar ook deze van Freeman. Dit is een fles met héél véél product waardoor je er echt super lang mee kunt doen. Ik heb deze volgens mij gekocht voor €10 euro en ik doe er nu al ongeveer een jaar mee. Hij is nog niet eens voor de helft leeg (mede omdat ik niet iedere week een masker gebruik, maar ik heb hem toch wel redelijk vaak gebruikt!). Tijd voor een low-budget tip dus!

101 102 107

Freeman heeft een aantal verschillende varianten maskers. Zelf koos ik toen voor deze. Waarom? Geen idee! Deze sprak me aan omdat het een dood zee-zout maskers was en ik dacht dat dat wel goed zou zijn voor mijn huid (geen idee waar ik dat vandaan had gehaald, maar ik vind het masker fijn!). Dit masker is ontzettend dik en dat komt omdat de basis van dit masker klei is. Daarna zie ik zeezout staan op de ingrediëntenlijst.

Toen ik het masker voor het eerst ging gebruiken vond ik het een heel erg nep en raar masker lijken, maar al snel kwam ik er achter dat dat niet het geval is. Toen ik het had aangebracht bleek het juist een vrij natuurlijk masker te zijn.

Nadat ik dit masker heb gebruikt voelt mijn huid weer ontzettend fris en gereinigd.  Het opent mijn poriën en voelt vooral fijn aan. Het masker is echt niet trekkerig, wat ik altijd erg vervelend vind aan een masker. Tevens ruikt dit masker ook nog een super lekker!

Ik ben benieuwd, zou jij dit masker kopen? Laat het weten in de comments!

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge