Follow:

Budget-proof tip | Hema gezichtsmaskertjes

Een hele nieuwe “serie” op mijn blog, genaamd de budget-proof tip. In deze serie laat ik steeds een product zien wat ik super fijn vind en wat ontzettend budget-proof is. Ik schrijf precies wat ik er fijn aan vind en waarom je deze zou moeten kopen. Ik begin met de Hema gezichtsmaskertjes! Deze zag ik laatst in de Hema liggen voor een super mooi prijsje en kon ze uiteraard niet laten liggen! Ik nam ze mee en wat zijn ze fijn! Waarom ik ze zo fijn vind? Je leest in dit artikel meer!

034 036 043 044 045Ik zag deze maskertjes van Hema gezichtsmaskertjes liggen en kon het echt niet laten om deze mee te nemen. Je hebt ontzettend veel verschillende maskertjes. Bijvoorbeeld klei maskers, peel off maskers, scrub gel en fruit maskertjes. Stuk voor stuk vind ik ze super fijn. Ik heb het paarse klei masker en de oranje scub gel mask meegebracht om even te laten zien. Deze zijn €1,50 per stuk maar je hebt ook maskertjes voor maar €2,00 per stuk.

De maskertjes die ik tot nu toe heb uitgetest vind ik echt geweldig. Ze brengen lekker koel aan en ik merk echt dat mijn gezicht er baat bij heeft. Mijn huid is een stuk rustiger sinds ik iedere week een maskertje van de Hema gebruik. Ik merk ook dat mijn huid gewoon echt verzorgd wordt en minder rode plekjes zichtbaar geeft. Ondanks dat ik mijn gezicht vaak scrub in de douche, vind ik een scrub masker ook erg fijn. Wat ik dan doe is eerst het masker aanbrengen, een paar minuten laten zitten, even stomen met gloeiend heet water en vervolgens even goed scrubben. Ik heb namelijk wel eens losse velletjes op mijn gezicht zitten. Ik vind deze maskertjes simpelweg echt geweldig en raad iedereen ze aan! Er is keuze zat!

Wat vind jij van deze Hema gezichtsmaskertjes? Zou jij ze kopen?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply Manon

  Ik heb nog nooit maskertjes van de Hema gehad. Ik gebruik altijd freemann
  Manon onlangs geplaatst…Catrice Nagellak | Must-Have STEELettoMy Profile

  25 januari 2016 at 18:13
  • Reply Julia

   Die ken ik niet!

   25 januari 2016 at 19:23

  Leave a Reply

  CommentLuv badge