Follow:

Clinique mascara en make-up remover

Vorige week vrijdag kreeg ik echt een heel erg leuk pakketje binnen op de deurmat! Ik mag namelijk een jaar lang producten van Clinique gaan testen en dat vind ik ontzettend leuk! Eerlijk is eerlijk, ik was nog helemaal niet zo bekend met dit merk dus dat is een mooie kans om het merk te leren kennen! Ik ontving voor deze maand een mascara en een makeup-remover. Naar allebei de producten ben ik erg benieuwd! Ik heb ze voor je getest en laat zien wat ik van deze producten vind. Ik zou zeggen: lees mee!

058 060 062

Laten we beginnen met de mascara. Dit is de Clinique high impact mascara. Toen ik het borsteltje voor het eerste zag dacht ik van hmm, zal dit wel iets zijn? En daar twijfel ik nog steeds een beetje over. Het borsteltje is erg simpel, maar de mascara geeft wel ontzettend veel zwart pigment af! Ik zou deze mascara meer gebruiken als tweede mascara wat ik ook op deze foto heb gedaan. De mascara is namelijk wel heel erg mooi zwart waardoor je de wimpers nog net wat meer kleur geeft. Helaas geeft de mascara niet veel volume en dat is dan ook wel een groot minpunt. Ondanks dat, vind ik het wel een erg fijne mascara. Hiermee kan ik goed bij mijn kleine wimpers en voor de onder wimpers vind ik deze mascara ook goed geschikt.

065

Als ik heel eerlijk ben wist ik niet zo goed wat ik met dit product aanmoest. Ik gebruik sinds ik de make-up eraser heb helemaal geen producten meer om mijn make-up van mijn gezicht te halen. Hierdoor heb ik dit product ook niet grondig getest en dat moet natuurlijk ook heel eerlijk gezegd worden! De keer dat ik hem gebruikt heb vond ik hem wel erg fijn. Het is een zacht product waardoor het prettig is om dit te gebruiken. Ik vond het eigenlijk wel wat weg hebben van water. Ook dit product zou ik dus niet voor een tweede keer aanschaffen en ik denk dat deze ergens onder het stof gaat belanden. Uiteraard is dat niet omdat het geen fijn product maar omdat ik de make-up eraser gebruik.

Erg balen dat mijn eerste artikel over de Clinique producten niet heel enthousiast is. Laten we hopen op meer enthousiaste met het volgende artikel!

Wat vind jij van deze producten? Heb jij er wel goede ervaring mee?

 

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge