Follow:

W7 stash flash

W7 is echt één van mijn favoriete low-budget beauty merken. Ze hebben echt top producten! En ze hebben ook een groot assortiment! Ik vind het nog steeds jammer dat ze bij niet heel veel winkels hele schappen vol hebben met W7 producten zodat ik –mocht ik heel veel geld over hebben, hahahaha- een heleboel producten kan kopen van W7. Nou moet ik wel zeggen dat W7 makkelijk te bestellen is en dat ze op beurzen vaak wel heel veel producten hebben (lees: beautygloss party, huishoudbeurs en I Love Beauty event). Nou mag ik niet zeuren, want ik weet ook wel dat ik heel veel producten van W7 heb! Vandaar dat het me leuk lijkt om een stash flash te maken met allemaal W7 producten. Heel veel plezier zou ik zeggen!

034

W7 – In the night035

W7 – 10 out of 10036

W7 – Lightly Toasted037

W7 – in the buff038

W7 – Up in smoke039

W7 – in the nude040

W7 – Lip bomb!

W7 – Fixer spray

W7 – Showing out

W7 – Hollywood bronze & glow

W7 – Matte lipgloss

W7 – Full time lip

Ehm ja, shame on me. Dit zijn dus al mijn W7 producten! Ik heb er aardig wat, laten we eerlijk zijn! Vooral de oogschaduw palettes gebruik ik erg veel. Trouwens, als je de reviews wil lezen kun je op de naam van het product lezen. Waar je niet op kunt klikken heb ik ook geen review van.

De w7 – Full time lip is een goedkope dupe van de provocalips, dus als je graag wil weten of dat een goede dupe is.. Lees de review zou ik zeggen! Deze kostte volgens mij rond de 3 euro dus dat valt ook nog eens reuze mee vergeleken met de provocalips.

Ik ben wel benieuwd, wat vind jij van de producten van W7? Ben jij er over te spreken of gebruik jij toch liever andere merken? Laat het even weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

4 Comments

 • Reply carolien

  Wauw wat heb jij veel w7 producten! Ik heb enkel 2 palettes van w7. Ik vind ze wel heel erg fijn, mooie kleuren etc.
  carolien onlangs geplaatst…Mascara favorietenMy Profile

  13 april 2016 at 08:00
 • Reply Manon

  Mooie W7 stash heb je
  Manon onlangs geplaatst…Antwerpen Shoplog | Mac, The Body Shop, Ici Paris & MeerMy Profile

  13 april 2016 at 12:45
 • Reply Sara

  Wat een leuke stash flash. Ik kook zelf vrijwel nooit iets van W7 terwijl ik de producten meestal wel heel fijn vind. De mascara die je laat zien, heb ik ook. Dat vind ik eerlijk gezegd echt een verschrikkelijke mascara.

  13 april 2016 at 19:30
  • Reply So Juul

   Klopt, die mascara is echt verschrikkelijk!

   13 april 2016 at 19:47

  Leave a Reply

  CommentLuv badge