Follow:

Winkels die ik wil bezoeken in Londen

Als het  goed is (lees: geen gevaarlijke situatie en als ik ingeloot word) ga ik in juni naar Londen. Ondanks dat het nog heel erg onzeker is of ik er naar toe ga heb ik er wel hartstikke veel zin in. Mijn eerste “vakantie” zonder ouders en mijn eerste reis met vriendinnen. Het gaat een ontzettend lange reis worden, maar ik denk toch wel een hele leuke en bijzondere reis. Uiteraard krijgen we om alle bezoekers aan theaters en musea ook tijd om te shoppen. Ik ben al sinds dat ik gehoord heb over de reis naar Londen op zoek gegaan naar winkels die ik in Londen MOET bezoeken, mits dat gaat lukken natuurlijk. Ik heb in mijn notities een lijstje gemaakt met wat ik sowieso wil kopen en naar welke winkels ik sowieso graag ga. Het lijkt me leuk om een lijst te maken met alle winkels die ik sowieso wil bezoeken in Londen – hopelijk gaat het me dus ook lukken om deze winkels allemaal te bezoeken -, zowel beauty als fashion. Hopelijk vind je het leuk en mocht je ook in Londen zijn geweest, laat dan in de comments weten welke winkels ik sowieso moet bezoeken! Dus, hierbij de winkels die ik wil bezoeken in Londen!

 

IMG_3006 [720416]

Top Shop

Hier heb ik zo ongelofelijk veel over gehoord.

Dorothy Perkins

Ik had verwacht dat het heel duur zou zijn, maar nee. Wat een leuke shop! Hier wil ik sowieso naartoe.

Forever21

Ondanks dat we deze in Nederlands twee hebben, vind ik forever21 gewoon geweldig en ja.. Hier wil ik absoluut naar toe!

Urban Outfitters

Hier heb ik gewoon geen woorden voor, hier wil ik naartoe.

Boots

Hier heb ik ook zo veel over gehoord! En daarom wil ik er gewoon naartoe. HIER HEBBEN ZE ZO VEEL LEUKE MAKE-UP!!!

Superdrug

En ook hier… CHECK DIE MAKE-UP!!

IMG_2998 [720412]

Selfridges

Dit wordt gewoon de hemel want volgens mij hebben ze hier gewoon alles?

Lush

Deze schijnt heel erg groot te zijn in Londen. In de vlogs van (als ik het goed herinner) Jiami zag hij er dan ook erg groot uit! Belooft veel volgens mij.

IMG_3002 [720415]

M&M Store

Eten, eten, eten.

Victoria’s secret

Ja, daar moet ik ook gewoon naartoe. Love voor victoria’s secret.

Harrods

Tot slot nog deze winkel. Het lijkt me erg duur, maar als ik tijd over heb wil ik hier zeker even langs!

Welke winkels wil jij iedereen aantippen? Ben jij al een keer in Londen geweest? Dit zijn in elk geval Winkels die ik wil bezoeken in Londen!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

3 Comments

 • Reply Yessica

  Hopelijk mag je naar Londen, zelf zit ik over 4 weken in london en deze winkels stondne bij ons op het lijstje! Ik duim voor je dat je ook mag gaan het is er te gek!

  29 maart 2016 at 10:31
 • Reply Manon

  Superdrug lijkt me geweldig om heen te gaan en lekker te shoppen. Ik wil snel ook naar london
  Manon onlangs geplaatst…Persoonlijk | Een aantal feitjes over mijMy Profile

  29 maart 2016 at 18:25
 • Reply Nina

  Hi, wat leuk dat je komende zomer naar Londen gaat! Ik ben zelf al best vaak in Londen geweest en wat mij toch steeds blijft aanspreken is de New Look en de Hollister (die winkel alleen al ziet er gaaf uit!)
  Op Leicester Square (park/plein grenzend aan de M&M winkel) heb je trouwens een tentje waar ze Ben&Jerry ijs verkopen ?

  30 maart 2016 at 00:39
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge