Follow:

OUTFIT OF THE DAY

Enige tijd geleden deed ik een outfit of the day, en daar kwamen best wel leuke reactie’s op! Om deze reden dacht ik dat het wel leuk zou zijn om weer eens een outfit of the day te doen, dus bij deze weer een nieuwe outfit of the day! Deze outfit of the day is vrij simpel, maar wel erg leuk! In elk geval wel zoals jullie mij kennen, lekker kleurrijk! Hopelijk vind je de look leuk! 

002 003 018 037 041

044

Bomber Jack: Twinkeltje

Shirtje: Vero Moda

Riem: H&M

Broek: H&M

Schoenen: Stan Smith – Adidas (def-shop)

Ten eerste wil ik even zeggen dat de broek die ik draag echt geweldig zit. Deze broek is stretch waardoor hij echt heel erg goed mee rekt. Hij zit daardoor heel erg mooi strak, maar zit als gegoten. En de broek was uit mijn hoofd maar €20 euro dus dat is echt geen geld! Dit is op het moment dan ook echt wel mijn favoriete broek. Daarnaast draag ik een shirtje van de Vero Moda die ik al een jaartje heb en ook met heel veel plezier draag. Vooral de kleur vind ik ontzettend mooi en de kleur komt heel erg mooi uit. En dan nog de bomberjack, wat heb ik hier veel plezier mee! Ik denk dat ik deze ga gebruiken als zomerjas, want hij is ook nog eens lekker warm! Maar op de wat koudere dagen heb ik deze gewoon gedragen als vestje en dat heb ik dus ook gedaan in de look op deze foto’s. Nu ik dit schrijf heb ik dezelfde look aan, haha!

Wat vinden jullie, moet ik dit soort artikelen vaker maken? En wat vind jij van deze outfit? Heb je tips? En tot slot, wat vind jij van broeken van de H&M en van de bomber jacken trend? Laat het weten in de comments, ik ben benieuwd!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply Manon

  Leuke outfit.
  Manon onlangs geplaatst…Wishlist | Sport ItemsMy Profile

  28 maart 2016 at 12:14
 • Reply Catherine

  Je bomber jack is echt leuk!

  28 maart 2016 at 12:34
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge