Follow:

Low-budget tip | Goedkope bronzer kwast

Ik was al zo lang op zoek naar een goede bronzerkwast en kwam toevallig destijds een bronzer kwast tegen op bornprettystore. Deze keer wilde ik graag deze geweldige bronzer kwast uitlichten in de low-budget tip reeks. Ik heb tevens het idee dat de meeste van jullie deze serie wel leuk vinden, toch? In elk geval laat ik je vandaag deze bronzer kwast zien. Persoonlijk ben ik er helemaal weg van.

Bronzerkwast Bronzerkwast Bronzerkwast

Bronzerkwast

Ik moet zeggen dat ik eerst echt totaal niet van bronzer hield. Ik vond het overdreven en vaak totaal niet mooi. Totdat ik ontdekte dat het wel ontzettend mooi kan zijn, maar dat het gewoon precies op de goede plek aangebracht moet worden met een goede kwast en het uiteraard een goede kleur moet zijn. Ook vind ik het niet mooi als het er uit ziet als een hele streep, maar wel mooi in de huid geblend. Helaas is dat niet met iedere kwast te doen, maar met deze bronzer kwast is dat zeker te doen!

De haren zijn een gemiddelde van zacht en hard. Ik vind het een fijne hardheid voor bronzer. De vorm is een soort “ovaal” (Als ik dat goed zeg) en dat vind ik ontzettend fijn om een mooie lijn mee te maken. Daarnaast kan je met deze kwast heel erg goed naar boven (of juist onder, wat jij wil) blenden en dat maakt het aanbrengen erg aangenaam. Met deze kwast gaat het er natuurlijk uitzien en dat resultaat wil ik graag behalen.

Deze kwast neemt genoeg product op om mooi te blenden. Soms neemt deze kwast net wat te veel product op, maar dat is zeker geen nadeel. De haren zijn vrij lang waardoor de kwast goed kan meebewegen op je huid. Ook voel je erg goed waar je precies zit op je huid omdat de kwast heel erg plat is. Dat vind ik zelf erg fijn, maar dat is natuurlijk maar wat je zelf wilt!

Voor een nog mooier resultaat gebruik ik nog wel eens een goedkope schuin afgesneden kwast om het nog net wat meer op schaduw te laten lijken. Het is natuurlijk maar welk resultaat jij wil behalen!

Deze kwast is te koop bij bornprettystore.com.

Wat vind jij van deze kwast? Zou jij deze kopen, of niet?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

4 Comments

 • Reply Sara

  De kwast ziet er mooi en stevig uit. Ik zelf gebruik nooit bronzer, dus deze kwast zou ik niet zo snel aanschaffen. Toch denk ik dat de kwast voor bronzergebruikers een schot in de roos is: lekker voordelig maar wel met een erg goede werking.

  16 februari 2016 at 10:27
 • Reply Manon

  Ik vind het er goed uitzien! Ik gebruik niet zo heel vaak bronzers!
  Manon onlangs geplaatst…L.A. Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss | Dreamy , Bazaar & RebelMy Profile

  16 februari 2016 at 16:47
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge