Follow:

Het nieuwe album van Lil’ Kleine | Spotify update februari

Ten eerste wil ik even zeggen dat het me spijt dat er afgelopen weekend geen artikelen online zijn gekomen. Ik was helaas ziek en had niet echt de puf om mijn laptop te pakken en artikelen en filmpjes te maken. Ik had dit al op instagram en twitter gemeld, maar voor als je dat niet had gezien weet je dat in elk geval nu wel. Ik ga vandaag weer een kleine Spotify update doen. Wat gaat de tijd trouwens snel zeg! Het is al weer februari. Even een besef: over 3 maanden gaan mijn examens beginnen of zijn ze al begonnen en over 4 maanden ben ik als het goed is (Als ik mee mag) al naar Londen geweest. Eh, wow! Lees mee om mijn Spotify update te zien, met onder andere het nieuwe album van Lil’ Kleine! 

 

Het nieuwe album van Lil’Kleine.. Wat vinden jullie er van? Ik vind de liedjes echt super leuk! Ik vind alleen de tekst een klein beetje over de top, maar oke. Daar luister ik dan wel overheen! Verder heb ik ook nog liedjes van onder andere Justin Bieber, niet te missen uiteraard! Een nieuw liedje van Rihanna en ook een nieuw liedje van ZAYN. Ik vind het trouwens grappig om te zien, de ene weken worden er ontzettend veel liedjes uitgebracht en de andere weken wordt er letterlijk niks uitgebracht.

Ik merk tevens echt dat ik met vlagen naar de ene muziek soort luister en dan weer met vlagen naar een andere style. Ik ben eigenlijk wel benieuwd of jullie dat hebben gemerkt in mijn lijst! Ook heb ik gemerkt dat als ik veel meer liedjes in mijn lijst dump, ik minder snel uitgekeken ben op andere liedjes. Logisch natuurlijk, maar dat is best een handige ontdekking.

Wat vinden jullie leuke lijsten op Spotify? Waar haal jij inspiratie vandaan? Laat het even weten in de comments want daar ben ik erg benieuwd naar!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply Britt • Annebrittures

  Oh, Juuliaaaa, niet schuldig of rot voelen omdat er eens iets niet online is gekomen in het weekend he? Daar hoef je je toch niet schuldig over te voelen? Da’s echt geen ramp hoor. Oh, en ik heb ook zo’n grote liefde voor ellenlange playlists, de shuffle knop is een aanrader als je de volgorde kent. ; ) Ik heb wel een andere muziekstijl dan jou, maar ik herken er een heleboel uit! (Ik ben zo blij dat het eerste nummer meteen van belgische bodem komt, yas!)
  Britt • Annebrittures onlangs geplaatst…• Krokusmeeting •My Profile

  15 februari 2016 at 19:43
  • Reply So Juul

   Nee dat is ook wel zo, thanks! Heb jij ook een spotify playlist? Hahahaha, toch nog een liedje wat wel bij jou past ??

   15 februari 2016 at 19:46

  Leave a Reply

  CommentLuv badge