Follow:

Favoriete roze lipsticks

Roze vind ik echt een ontzettend mooie kleur voor op mijn lippen en daarom vond ik het een leuk idee om vandaag mijn favoriete roze lipsticks te laten zien! Roze vind ik eigenlijk een typische zomer kleur en (helaas) het mag dan wel geen zomer zijn, vond ik het toch leuk om dit te laten zien! Ik vind (ook in de winter) roze lipsticks heel erg mooi en elegant staan. 

073

Babylips075

Essence 01 – Colour crush076

Primark nummer ? 077

Essence 10 – Colour calling079

Action080

Alle swatches. Van links naar rechts: Babylips – Essence – Primark – Essence – Action

Als ik het zo bekijk lijken de kleuren echt heel erg veel op elkaar! In elk geval is het natuurlijk ontzettend fijn dat je ook nog eens de keuze hebt qua dekking. Je kunt zien dat de linkse niet heel erg goed dekt, maar de rechtse juist wel. Zo heeft de linkse weer meer glans dan de meest rechtse. Ik vind het toch grappig om te zien dat lipsticks zo kunnen verschillen! In elk geval vind ik deze lipsticks stuk voor stuk echt ontzettend mooi. Ik houd zelf wel van wat donkerdere roze lipsticks, maar ze moeten me wel staan. Te lichte lipsticks staan mij sowieso niet. Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wat voor een kleuren lipsticks jou mooi staan!

Het schoot me ineens te binnen, het lijkt mij echt vet leuk om een keer een kleuren test te laten doen. Soms vind ik het nog best lastig welke kleur me nou wel of niet staat en daarom lijkt me een kleurentest echt vet handig. Ik ben benieuwd of jullie dat ook hebben? Ik kan me er soms echt avonden in verdiepen. Dit is ook zo met oogschaduw, ik weet niet waarom maar ik vind het gewoon interessant!

Ik ben ontzettend benieuwd wat jouw favoriete roze lipstick is. Laat het weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

4 Comments

 • Reply Kimmetjekims

  Oh wauw, ik ben dol op roze lipsticks dus dit is zeker een handig artikel voor mij. Die van de Etos lijkt me erg fijn!

  17 februari 2016 at 08:20
 • Reply Manon

  Mooie kleuren!
  Manon onlangs geplaatst…Lowbudget Wishlist | Catrice & EssenceMy Profile

  17 februari 2016 at 12:06
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge