Follow:

Is de canon g7x de beste vlog camera?

Daar ging ik dan, met m’n vader en zus naar de Mediamarkt. Ik ploeterde tussen alle mensen door want jeetje, wat was het druk! De btw actie was nét begonnen en daarom moest iedereen plots nog een nieuwe wasmachine, televisie, tablet of juist een camera hebben. Ik liep snel naar de afdeling waar alle camera’s lagen en zocht naar de camera die ik ontzettend-super-geweldig graag wilde hebben. Tussen alle mensen door vond ik eindelijk het showmodel van de canon g7x. Maar nee, de camera lag er niet meer als nieuw! Gelukkig mocht ik het showmodel meenemen (zonder extra korting.. Balen!) en liep ik met een glimlach naar buiten als nieuwe eigenaresse van de canon G7x. En dat was het spannende verhaal over de Mediamarkt. Vandaag review ik mijn nieuwe camera, dus lees mee!

012 036 046 054 062

Ik krijg inmiddels het idee dat iedere vlogger/youtuber deze camera wel heeft. Daarom vertrouwde ik er ook wel op dat dit een goede aankoop zou worden. Ik heb lang naar de specificaties zitten kijken of deze camera wel echt geschikt zou zijn voor mij. Ook heb ik veel andere (minder dure) camera’s bekeken, maar dat was het allemaal net niet. Daarom koos ik uiteindelijk toch voor deze camera. Het was een rib uit mijn lijf en dat is het enige nadeel aan deze camera, want wat is deze camera fijn!

Het is maar wat je er voor uit wilt geven, maar voor wat je betaalt voor deze camera krijg je ook weer terug. De camera stelt heel erg goed en fijn scherp, heeft zelfs wifi wat echt ontzettend handig is, heeft touch screen en kan ook nog eens super goed foto’s en filmpjes maken met weinig licht. Zoals jullie inmiddels weten ga ik dit jaar een aantal dingen doen die ik ontzettend graag wil gaan vastleggen. Denk aan de DYTG, Londen en mijn eigen vakantie. Daarnaast heb ik na mijn examens gewoon ontzettend veel tijd om te vloggen en daar wil ik uiteraard gebruik van maken.

Voor deze camera heb ik echt maar één woord en dat is geweldig. Mocht je nog een goede vlog camera vinden, koop deze!

Wat vind jij van deze camera? Zou jij hem kopen?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge