Follow:

Kneipp amandelbloesem

Kneipp vind ik echt een geweldig merk en laat het net zo zijn dat ze de nieuwe Kneipp amandelbloesem lijn hebben gelanceerd! De producten van Kneipp zijn altijd zo fijn en verzorgend en daarom was ik ook zo blij toen ik deze producten binnen kreeg. De nieuwe amandelbloesem- lijn belooft ook weer ontzettend zacht en verzorgend te zijn. De buitenkant ziet er al heel erg fijn uit, dus ik ben extra benieuwd naar de producten! 

062 070 074 076 091 092 093 095

Ik vind licht roze echt een kleur van verzorgend en zacht en dat zijn deze producten zeker. De bodylotion heeft een hele fijne structuur. De bodylotion is vrij dik, maar trekt wel heel erg snel in en is erg voedend. De geur van de bodylotion en douchefoam vind ik echt heerlijk. Je moet er wel van houden, dus mijn tip is om even te ruiken voordat je het koopt (als je dat niet zou doen). De douche foam vind ik ook ontzettend fijn. Ik krijg hierbij echt een heel schoon gevoel en ik heb het idee dat deze mijn huid ontzettend zacht maakt.

Ik heb zelf vrij droge benen, maar met deze bodylotion is dat probleem voor een groot deel opgelost. Ik denk dat ik de bodylotion daarom ook heel erg veel ga gebruiken in de zomer. Ik vind het in elk geval geweldig dat de bodylotion zo snel intrekt en ik heb na het aanbrengen ook geen trekkerig gevoel. De douche foam is heel erg rijk en vol en groeit als het ware in je hand. De douche foam is ook zeker niet snel op en dat is echt een pluspunt! Deze foam heeft een bijzondere combinatie van verzorgende amandelolie, jojobaolie en rijke sheabutter. Een top combinatie dus! Ik ben echt dol op deze producten en raad ze zeker aan!

 

Wat vind jij van deze producten van Kneipp? Zou jij ze kopen of zou je ze toch laten liggen? Laat het weten in de comments!

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

6 Comments

 • Reply kimmetjekims

  Kneipp heeft zulke fijne producten. Deze variant ken ik nog niet, maar lijkt me een heerlijke geur! 🙂

  1 februari 2016 at 09:39
 • Reply Vanessa

  Ik vind beide producten heel fijn, ze ruiken zo lekker. De douche foam schuimt heerlijk en de bodylotion trekt snel in. Kneipp heeft zo’n fijne producten!

  1 februari 2016 at 11:17
 • Reply Manon

  Deze producten zijn zo lekker!<3

  1 februari 2016 at 14:26
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge