Follow:

Omgaan met negatieve reacties op je blog

Negativiteit is iets wat ik liever niet zie, maar wat je helaas bijna niet kunt ontkomen. Als je een blog hebt of iets waar mensen op kunnen reageren zul je vast en zeker te maken hebben met mensen die je naar beneden willen halen en dus negatieve reacties plaatsen op je blog. Helaas is het ook gewoon onmogelijk om het iedereen naar zijn/haar zin te maken. Zeker niet als je een blog hebt want de een wil dat graag lezen en de ander dat. En hoe groter je blog wordt, hoe meer positieve reacties je zult krijgen.. Maar ook helaas ook hoe meer negatieve reacties. Vandaag schrijf ik hoe ik hier mee om ga en hoe jij hier het beste mee om kan gaan! Hier mijn omgaan met negatieve reacties op je blog.

 

Negatieve reacties zijn maar gemeen. Het is niet leuk en vooral niet als het op een bepaald soort manier wordt gebracht dat het je heel diep raakt. Maar dan ook heel diep. Al ik eerlijk ben snap ik ook gewoon niet waarom mensen het doen. Ik zou ook niets kunnen bedenken waarom ze het zouden doen! Je haalt iemand alleen maar naar beneden en volgens mij is dat het laatst wat je wilt!

Ligt het eigenlijk wel aan jou? Of kun je er niets aan doen.. Hmm!

Wat doe jij als je een negatieve reactie krijgt? Je leest hem en wordt er emotioneel van en het raakt je diep. Maar hoe kun je dit omdraaien? Lees de reactie goed en kijk of je er eigenlijk wel wat aan kunt doen. Stel iemand plaatst een negatieve reactie over je lay-out en vindt hem niet mooi.. Maar misschien vind jijzelf hem wel helemaal geweldig! Waarom zou je je er dan iets van aan moeten trekken? Dat is nergens voor nodig, want jij vindt hem mooi!

photo-1434472007488-8d47f604f644

Behandel de hater correct voor omgaan met negatieve reacties op je blog

Boos worden heeft vaak geen zin. Dit vinden ze vaak alleen maar leuk omdat je er op reageert. Het beste is daarom ook om het gewoon te laten en het uit je gedachten te zetten. Lukt dit nou echt niet, zou ik zelf gewoon een reactie plaatsen met waarom jij het hier niet mee eens bent. Vergeet niet: wel op een correcte en nette manier! Anders doe je de hater alleen maar plezier en dat wil je natuurlijk niet.

Let it goooo…

Zeggen is moeilijker dan gedaan, helaas! Maar het beste is toch om het gewoon te vergeten. Het stomme is dat haters vaak een slecht moment uitzoeken waar op ik me zwak voel en het me daardoor nog meer raakt. Dat is altijd zo stom! Maar het beste is toch echt om het te laten gaan. Kijk naar alle positieve reacties die je krijgt! Let it gooo…

Hoe ga jij om met negativiteit? Laat het weten in de comments! Wat vind jij van mijn omgaan met negatieve reacties op je blog

 

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

3 Comments

 • Reply Nicole

  Negatieve reacties zijn inderdaad nooit leuk. Ik hoorde laatst van iemand:’ Je blogt voor jezelf en als dat die stoere persoon achter zijn pc niet goed doet, dan zal het een jaloerse zijn en die zijn geen aandacht waard.’ Vond ik mooi!
  Nicole onlangs geplaatst…Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture #4 Rouge VermillionMy Profile

  26 januari 2016 at 09:53
  • Reply So Juul

   Dat is een mooie inderdaad! En zo is het.

   26 januari 2016 at 09:58
 • Reply Manon

  Het is nooit leuk als je een negatieve reactie krijgt. Oké, je mag best feedback geven, maar niet op een gemene manier. Maarja, je hebt mensen die gewoon jaloers zijn
  Manon onlangs geplaatst…Nieuwe producten van Orilame | Stardust & Lace LoveMy Profile

  26 januari 2016 at 13:59
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge