Follow:

Essence eye liner pen

Ik kwam deze Essence eye liner pen tegen bij Kruidvat en was er meteen benieuwd naar. Ik heb echt een hele grote liefde voor eye liner omdat ik ogen veel meer vind spreken met eye liner. Naast mascara is eye liner dan ook wel echt mijn favoriete make-up product denk ik! In elk geval review ik vandaag deze Essence eye liner pen voor jullie. Ik ben super benieuwd of deze fijn is! Lees je mee?

061 068Deze Essence eye liner pen ziet er erg simpel uit. Volgens mij zien alle eye liner pennen van Essence er zo uit. Vrij simpel, maar wel oké! Het puntje van deze eye liner is super spits waardoor een wing zetten heel erg makkelijk gaat. De eye liner geeft een echt zwarte kleur af en is daardoor erg goed dekkend. Ik kan tevens nergens vinden of deze waterproof is dus ik ga er van uit dat deze niet waterproof is. Gelukkig maar, want helaas loopt deze eye liner echt heel erg uit zelfs zonder water. Na ongeveer 5 uur (wel zonder oogschaduw) is het afgelopen met de mooie intensiteit van de eye liner. Super jammer dus!

De haartjes van deze eye liner (ja, deze eye liner bestaat uit haartjes) staan ontzettend dicht op elkaar. Dit zorgt voor een mooi strak resultaat. De eye liner droogt wel heel erg snel en mooi op, dus dat is wel een heel erg goed pluspunt! Doordat deze eye liner wel een heel mooi dun lijntje kan zitten zal ik hem wel blijven gebruiken, maar dan in gebruik met een andere eye liner die wel goed blijft zitten.

Ondanks dat hij niet heel de dag blijft zitten, is het toch een prima eye liner en vooral voor de prijs. Je kunt deze eye liner aanschaffen voor €2,89 bij Kruidvat/Trekpleister.

Wat vind jij van deze eye liner? Yes or no?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

  • Reply Manon

    Ik vind die opzicht wel fijn
    Manon onlangs geplaatst…Beauty- Fashion & Lifestyle boeken die ik nog wil hebbenMy Profile

    27 januari 2016 at 18:42
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge