Follow:

IT’S ALMOST SUMMER | OUTFIT

It’s almost summer gaf ik de naam van deze outfit. Dit heeft namelijk twee redenen. Ten eerste heeft deze outfit lekker veel kleur en daarnaast heb ik voor het laatst in de zomer een outfit laten zien in foto’s! Terwijl ik het nog zo leuk vind om outfits te laten zien, komt het er gewoon steeds niet van. In elk geval heb ik er vandaag wel eentje en ik hoop uiteraard dat jullie deze outfit leuk vinden! 🙂

001 004 017 019 025 026 028

FullSizeRender (1)

Oké, het is dan nog wel lang geen zomer.. Ik verheug me er wel ontiegelijk op! De vrolijke kleuren die weer tevoorschijn komen, de zon die weer gaat schijnen en de vrolijke gezichten die ook weer uit de grond komen. Het is op het moment zo’n chagrijnige boel, bah bah (ik kan soms goed overdrijven, dat je het weet). Zelf houd ik erg van vrolijke kleurtjes en daarom houd ik ook zo van dit jasje. Deze kocht ik vorig jaar in de collectie bij Vero Moda en toevallig zag ik een soortgelijk jasje hangen twee weken terug.

Roze is echt mijn favoriete kleur en daarom vind ik dit jasje echt gewoon geweldig. Het is dat het blousje nog wat donker is en de broek ook, maar anders zou het gewoon één en al zomer zijn.. Toch?! Ik ben erg benieuwd of jullie ook zo van de zomer houden! Ik houd er in elk geval wel van. Lekker warm weer, met korte mauwen shirtjes rondlopen en lekker spetterende kleuren. I love it! Ik ben in elk geval benieuwd wat jullie van deze outfit vinden! Ik vind de schoenen trouwens ook erg leuk! De pailettes die er op zitten maken het echt af naar mijn mening! Deze haalde ik in de sale bij de Nelson en ik ben hier echt heel erg blij mee! En niet vergeten: IT’S ALMOST SUMMER!

Jasje: Vero Moda

Shirtje: Vero Moda

Broek: Forever21

Schoenen: Nelson

Wat vind jij van de IT’S ALMOST SUMMER outfit?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

4 Comments

 • Reply Derieke

  Moooi! ?

  12 januari 2016 at 09:24
  • Reply So Juul

   Dankjewel! ❤️❤️

   12 januari 2016 at 22:01
 • Reply Manon

  Leuke outfit !
  Manon onlangs geplaatst…Video | Wat ik gekocht heb bij Takko, Primark, IMustHaveIt, Boohoo & H&MMy Profile

  12 januari 2016 at 13:27
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge