Follow:

Etos concealer palette

De aller laatste review van het Etos pakket wat ik kreeg alweer en vandaag review ik het Etos concealer palette. Een super mooi palette met 6 prachtige kleuren om je gezicht nog egaler te maken. Met onder anderen een groene en paars/lila kleur om wallen en onzuiverheden nog beter weg te blenden. Van de buitenkant ziet hij er al super mooi uit, zal hij er aan de binnenkant ook zo mooi uit zien? Ik laat het je allemaal zien vandaag!

119 120 125

004

Dit Etos concealer palette ziet er van de buitenkant echt mega mooi uit. De zwart glimmende kleur in combinatie met de witte en zwarte matte letters vind ik erg leuk staan. Van de binnenkant ziet het er ook heel erg mooi uit. In dit palette zitten 6 kleuren om te concealen. De helemaal rechtse kleur is een highlighter, de groen en paars/lila kleur om wallen en/of onzuiverheden minder zichtbaar te maken en de andere 3 kleuren zijn jouw huidskleur. Tevens zijn deze kleuren echt precies mijn kleuren als je ze met elkaar mengt. De kleuren apart zijn te licht of net te donker.

De concealer brengt heel erg fijn aan. Het is een erg creamy product en ik was bang dat deze dan zou vervagen na een tijdje.. Maar dat is niet het geval. Hij blijft echt heel erg goed op z’n plek zitten en dat is natuurlijk echt een top punt. Onzuiverheden en wallen zijn hiermee makkelijk weg te werken. Ik gebruik zelf geen foundation en met dit palette hoeft dat sowieso helemaal niet meer. De dekking is super goed.

Eigenlijk het enige minpuntje is dat de vakjes waar de concealer in gedropt is heel erg klein is waardoor ik er niet makkelijk met een kwast in kan. Het fijnste is daardoor ook om het met je vinger aan te brengen, maar dat vind ik persoonlijk niet heel erg lekker. Maar dat is eigenlijk ook het enige minpuntje wat ik kan bedenken!

Benieuwd naar mijn andere review van Etos? Dat kan hier!

Dit palette is tevens €6,99 en is te koop bij alle Etos filialen.

Wat vind jij van dit palette? Zou jij deze aanschaffen? Of toch laten liggen? Laat het weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

5 Comments

 • Reply Derieke

  Oh wauw! Ziet er goed uit! ?

  11 januari 2016 at 07:58
 • Reply Manon

  Ziet er goed uit, maar de meeste kleuren gebruik ik niet.
  Manon onlangs geplaatst…Yves Rocher Limited Edition Oogschaduw PaletteMy Profile

  11 januari 2016 at 11:59
 • Reply Chantalle

  Klinkt als een super fijn palette! Zou deze zeker willen uitproberen nu ik je review erover heb gelezen.

  11 januari 2016 at 15:38
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge