Follow:

Hema lipbalm

Op een andere blog kwam ik deze low-budget Hema lipbalm tegen. Dat meisje vond hem zo fijn dat ik hem ook moest en zou halen. Ik nam de kleur 5 mee omdat deze me heel erg deed denken aan een lipbalm die ik vorige zomer gebruikte maar die helaas op is en niet meer verkrijgbaar is. Naar die kleur was ik al zo lang op zoek en liet het nou toevallig zijn dat deze kleur precies beschikbaar was in de Hema lipbalm. Ik ben in elk geval ontzettend benieuwd naar dit product!

044 047 049 052 053 054 060 056

Deze lipbalm ziet er aan de buitenkant niet heel erg speciaal uit, maar jeetje. Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: deze lipbalm is echt geweldig! Ten eerste is de kleur echt super mooi. De kleur is heel erg zacht roze en dat vind ik een hele mooie kleur voor op mijn lippen. Het geeft een zacht en meisjesachtig effect en in combinatie met een blauw shirtje vind ik deze kleur echt geweldig.

Deze lipbalm is erg romig waardoor hij heel erg zacht aanbrengt. Ik had verwacht dat de kleur daardoor snel zou vervagen, maar deze lipbalm bewijst het tegendeel. De balsem blijft namelijk heel erg goed zitten! De dekking is tevens niet helemaal 100%, maar dat vind ik juist heel erg mooi aan deze lipbalm. Het mengt zich samen met de kleur van mijn eigen lippen waardoor het er ook heel erg natuurlijk uit ziet. Daar houd ik persoonlijk wel van.

De glans in deze lipbalm vind ik ook erg mooi. De glans is natuurlijk, maar wel aanwezig. Het is niet alsof je een glans bom op je lippen hebt laten vallen om maar even te overdrijven. De glans is gewoon perfect. Je zult deze lipbalm wel bij moeten werken na het eten, maar verder blijft deze prima zitten.

Ik raad iedereen dit product echt aan! Voor (als ik het goed heb) €3,50 heb je dit product al in je bezit en dat is toch gewoon geweldig! Ik denk dat ik er hiervan zeker meer ga halen.

Wat vind jij van deze lipbalm? Zou jij deze kopen?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

5 Comments

 • Reply Tessa

  Mooi en subtiel kleurtje!

  13 januari 2016 at 09:26
 • Reply Tessa | Daily Inception

  Mooi kleurtje, maar deze kleur roze is niet heel geschikt voor mij! Wel een duidelijke review! xoxo

  13 januari 2016 at 18:22
 • Reply Céline

  Deze kleur staat je inderdaad erg mooi! Zelf hou ik meer van de matte versie van deze lipbalms. Daar heb ik er wel vijf va ofzo 🙂
  Céline onlangs geplaatst…Matte rode lipstick Inglot 408My Profile

  13 januari 2016 at 20:07
 • Reply miearit

  gezellig

  14 januari 2016 at 12:53
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge