Follow:

SIRENES, FILMEN EN EEN GAT IN MIJN BROEK ? | SO JUUL

Jongens jongens, wat was dit een weekje zeg! Het was dan ook wel echt de laatste vakantie week en daar heb ik nog eventjes gebruik van gemaakt door heel erg veel dingen te doen, maar ook lekker chillen. Derieke kwam naar mij toe en dat was super gezellig. We filmde onder anderen een video en deden nog veel meer leuke dingen, wat ik je dus laat zien in deze vlog! Tevens hoorde ik ook allemaal sirenes.. Waar dat voor was? Bekijk dan maar de vlog! Hopelijk vind je hem leuk! Klik hier voor de video of klik op lees meer. Veel plezier met kijken!

Nogmaals, wat een week was dit zeg! Ik heb zoals iedere zondag weer een weekje gefilmd en wat vind ik dat nog steeds leuk om te doen. Dit is de laatste vakantie vlog die voorlopig online kan komen omdat ik pas weer over een paar weken weer vakantie heb. Eerlijk is eerlijk, vakantie weekvlogs vind ik zelf stukken leuker! Maar helaas, het is niet altijd zo’n groot feestje hoor! In elk geval heb ik echt heel erg veel gefilmd deze week en ik ben super blij met deze vlog. Wat was het tevens gezellig met Derieke! Het is zo grappig dat je iemand al jaren kent van internet echt als een vriendin voelt als je haar in het echt ziet. En eerlijk is eerlijk, ik was bang voor het tegenovergestelde. Maar gelukkig! Derieke was zo lief en precies hoe ik haar had voorgesteld! Heb jij daar ervaring mee? Laat het weten in de comments want daar ben ik echt super benieuwd naar. Nogmaals super veel plezier met het bekijken van de vlog en ik hoop dat jullie hem leuk vinden!

 

Ik ben ontzettend benieuwd wat jij allemaal in je vakantie hebt gedaan en natuurlijk wat je van mijn vlog vindt!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

  • Reply Jolet

    Leuk om zo even een kijkje in je leven te krijgen!
    Jolet onlangs geplaatst…Etos make-up | Marvellous Metallic Grey WinterlookMy Profile

    10 januari 2016 at 14:51
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge