Follow:

Happy begin of the year with music

en happy begin of the year with music lijst is een goed begin van het jaar. Muziek maakt blij, verdrietig, boos of juist geconcentreerd. Het ligt helemaal bij mezelf. Omdat het het begin van het jaar is, heb ik mijn Spotify lijst helemaal gevuld met happy liedjes. Alle muziek die in de lijst staat, maken me blij. Ik wil mijn jaar namelijk heel erg graag vrolijk en blij starten. Het leek me leuk om mijn lijst weer te delen omdat ik graag wil dat jullie je jaar ook blij starten! Benieuwd naar mijn happy begin of the year with music? Lees dan snel verder!

Zoals je al kan zien heb ik onder anderen liedjes van Justin Bieber (ik ga 8 oktober naar zijn concert, aahhh!!). Meghan Trainor vind ik ook een ontzettend leuk nieuw album hebben. Het liedje Mr. Almost, Title en Walkashame vind ik echt helemaal geweldig en die kun je bewonderen in mijn lijst. Ook Olly Murs vind ik super leuke en vrolijke liedjes hebben. Ik hou echt van zijn album! Tevens heb ik wat covers en remixes in mijn lijst staan omdat ik daar echt heel erg vrolijk van word.

Dit is mijn lijst met allemaal happy music. Mocht je nou geen spotify hebben, kan je er toch in kijken en de liedjes overnemen. Mocht je wel spotify hebben zou ik het super leuk vinden als je mijn lijst zou willen volgen! Zeker het volgen waard!

Wil je mijn spotify lijst volgen? Dan kan dat hier. Vergeet de lijst niet te delen!

Ik hoop natuurlijk dat jullie de liedjes leuk vinden! Laat weten wat jouw favoriete liedjes zijn op het moment en de liedjes die jou vrolijk maken. Kan ik ook weer wat inspiratie doen en wie weet komt dat liedje wel in de volgende spotify update! Laat het zeker even weten in de comments. Ik ben benieuwd.

 

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

4 Comments

 • Reply Manon

  Leuke nummers zitten er tussen!
  Manon onlangs geplaatst…Video | Mac Lipstick Stash + SwatchesMy Profile

  5 januari 2016 at 12:49
 • Reply Loes

  Leuke afspeellijst! (:
  Loes onlangs geplaatst…MUA Undress Your Skin shimmer highlighterMy Profile

  5 januari 2016 at 21:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge