Follow:

Lekker eten met familie weekvlog #14

Wat heb ik een heerlijke kerst gehad. Ik heb echt heerlijk gegeten en het was super gezellig met familie. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel heel erg rustig aan heb gedaan. Vooral uitgeslapen en vervolgens in de avond met familie eten. Kerst is één van mijn favoriete tijden van het jaar omdat het gewoon zo gezellig is en het is fijn dat je in drie dagen al je familie weer ziet. Ik heb dit ook deze keer weer helemaal gefilmd voor jullie in de weekvlog! Deze vlog zou eigenlijk zondag online gekomen zijn, maar omdat ik problemen had met het renderen en het uploaden kon dat niet. Bij deze alsnog de vlog! Klik hier voor de video.  Het normale artikel komt vanmiddag om 12:00 online.

In deze weekvlog ga ik onder anderen gezellig eten met familie omdat het deze week kerst was. Omdat het vakantie was, is deze weekvlog naar mijn mening ook veel leuker dan normaal! Ik ga lekker veel dingen doen en dan vind ik het zelf ook 10 keer leuker om te weekvloggen. Het is uiteraard ook niet leuk om te kijken naar een vlog waarbij ik gewoon niks film omdat ik bijna niks doe. Dat is gewoon niet zo boeiend, tenminste dat lijkt mij. Zo kijk ik er tegen aan! Laat ook even weten in de comments wat voor een weekvlogs jij leuk vindt. Hoe ze bijvoorbeeld ingedeeld moeten zijn etc. Ik ben daar heel erg benieuwd! Bij deze dus een vlog waar ik super blij mee ben en ik hoop uiteraard dat jullie deze vlog ook heel erg leuk gaan vinden.

Ik ben heel erg benieuwd wat jij van deze vlog vindt. Laat het weten in de comments! Ik ben ook zeker benieuwd of jij wat gedaan hebt met kerst, laat dat ook even weten in de comments!

 

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge