Follow:

Artdeco Arctic Beauty Collection

Artdeco heeft een tijdje geleden een nieuwe limited edition uitgebracht, namelijk de Artdeco Arctic Beauty Collection. De Artdeco Arctic Beauty Collection is geïnspireerd op het prachtige kleurenspectrum wat je kunt vinden in het Noordpoolgebied met ijskristallen, betoverende auroras en gletsjerlandschappen. Glinsterende kleuren roze, paars, zilver en goud zijn goed voor een prachtige make-up look of prachtige nagels. Ik test vandaag 3 producten van deze collectie. Lees mee! 

012 015 018 020 021 052

Ik begin bij de 199.35 Glam Stars Lip Gloss. Deze gloss heeft een hele mooi, zacht roze kleur. De kleine shimmertjes in de gloss geven dit product een soort metallic effect wat ik echt heel erg mooi vind. De dekking is heel erg mooi. Je kunt deze lipgloss dragen over een lipstick heen, maar ook als kleur. Beide vind ik hem heel erg mooi. De kleur kan eigenlijk overal wel bij. De gloss is heel erg mooi zacht en dat maakt hem ook natuurlijk. De glans in de gloss is ook nog eens erg mooi in combinatie met de shimmers.

€11,95

028 030 031 033 056

Dan de 5637.10 Glam Stars Liquid Eye Liner. Een ontzettend mooie liner met glitters er in. De kleur is eigenlijk een beetje bruinig, wat ik zelf echt heel erg tof vind. De dekking is ontzettend goed en hij blijft ook heel erg goed zitten, inclusief de glitters! Het is dan al kerst geweest, maar anders had ik hem met kerst kunnen gebruiken. Al vind ik deze ook heel erg mooi voor bij een feestje. In combinatie met de gloss vind ik deze ook erg mooi!

€10,95

036 038 042 043 045

Tot slot nog 111.08 Art Couture Nail Lacquer. Wat is deze lak mooi zeg! De glans vind ik echt super gaaf en ook deze geeft een soort metallic effect. Heel erg gaaf! Het kwastje vind ik ook heel erg fijn. Deze lakt echt super fijn! Deze nagellak kan ook gewoon zonder lak gedragen worden, maar over een kleur heen vind ik hem nog mooier. Deze nagellak is in elk geval mijn favoriet!
€8,50

Deze producten zijn o.a. te koop bij douglas.nl.

 

Wat vind jij van de Artdeco Arctic Beauty Collection producten? Zou jij ze kopen?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

4 Comments

 • Reply Kimmetjekims

  Mooie producten, ik ben gek op glitters!

  6 januari 2016 at 10:31
 • Reply Manon

  Ik vind alle producten een beetje mwa de blush heb ik ook en die vond ik wel erg mooi
  Manon onlangs geplaatst…Polaroid foto’s van PolaboraMy Profile

  6 januari 2016 at 13:02
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge