Follow:

Etos lipstick | Vampire kiss

Deze Etos lipstick kreeg ik in het pakket wat ik kreeg van Etos. De kleur van deze lipstick is zo mooi intens rood. Rode lipstick staat mij normaal echt niet (ik lijk net een clown met rode lipstick), maar deze kleur is zo mooi dat ik de hoop krijg dat ik toch een rode lipstick heb die me wel staat. Ik ben echt heel erg benieuwd! Zou dit een mooie lipstick zijn?

Gisteren is er geen video online gekomen omdat het me niet lukte met uploaden. Deze komt morgen online om om 06:00. Om 12:00 zal er een nieuw, normaal artikel verschijnen.

162 167 168 169 172 193

Wat is hij prachtig hé?! Ik vind het in elk geval van wel. Eindelijk een rode lipstick die me wel staat! Niet alleen de kleur van deze geweldige lipstick is mooi, maar ook de finishing touch is heel erg mooi. De lipstick is vrij glimmend wat ik echt heel erg mooi vind. De rode lipstick is nog best licht van kleur, maar dat vind ik juist heel erg mooi. Een donker rode lipstick staat mooier bij donkerder haar (vind ik) en deze wat lichtere rode kleur vind ik mooier bij lichter haar en lichte ogen. Laat dat nou heel erg toevallig zijn dat ik dat heb. Maar wie weet staat deze lipstick ook wel bij donkerder haar en donkere ogen. De substantie is heel erg fijn. Hij is vrij romig, maar blijft wel goed zitten. Na een glas drinken of na het eten van een boterham is hij er wel voor het grootste gedeelte af. Ik ben erg fan van deze lipstick!

De kleur die ik heb is Vampire Kiss en is te koop voor pak ‘m beet €3,99! Super mooi prijsje dus! Etos heeft tevens nog veel meer kleuren in het nieuwe assortiment, dus ik ga zeker nog een keertje kijken. Wie weet hebben ze nog allemaal andere leuke kleuren!

Wat vind jij van deze lipstick? Zou jij deze kopen of zou je ‘m toch laten liggen? Let me know!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

  • Reply Manon

    Wat een gedurft kleurtje zeg!
    Manon onlangs geplaatst…Persoonlijk | Shopmeeting, Een weekje vrij, een nieuwe tattoo, Huishoudbeurs , naar The Bodyguard & AntwerpenMy Profile

    4 januari 2016 at 16:55
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge