Follow:

BOOZYSHOP | CLASSIC A02 BLENDING

Boozyshop blending brush

Het enige wat ik kocht op het i love beauty event is deze blending kwast van boozyshop, de boozybrush A02. Boozyshop heeft namelijk een eigen lijn met allemaal make-up kwasten. Zowel losse kwasten als sets. Ik was nog op zoek naar een hele zachte blending brush die een hele mooie schaduw kan creëren, maar ook heel erg mooi kan blenden. Deze kwast van boozyshop zag er zo goed uit dat ik hem niet kon laten liggen. Ik kocht dus uiteindelijk de Boozy Cosmetics – Classic A12 Tapered Blending. Vandaag review ik ‘m !

De Boozy Cosmetics – Classic A12 Tapered Blending is een kwast met natuurlijk haar.

015 018 028Deze kwast is echt in één woord geweldig. De haren zijn echt super zacht en hij pakt de oogschaduw zo ongelofelijk goed op! Doordat de haren zo zacht en natuurlijk zijn kan je echt een supermooie schaduw in je arcadenboog creëren. Je kunt een hele donkere kleur echt heel erg mooi zacht maken, maar je kunt hem met deze kwast ook heel erg sterk aanzetten als een echt diepe schaduw in je arcadenboog. Doordat de kwast de oogschaduw heel erg goed oppakt kun je de kleuren heel erg mooi intens en diep aanbrengen, maar ook weer super goed vervagen. Ook zorgt deze kwast voor minder fall out. De haartjes staan vrij dicht op elkaar waardoor het blenden in rondjes ook heel erg goed gaat en de oogschaduw heel erg mooi vervaagt. Je kunt ook de oogschaduw super mooi naar boven of naar onder vervagen, dat gaat super goed met deze kwast. Ik gebruik deze kwast voortaan voor bijna iedere ooglook die ik maak, hij blendt zo mooi!

Ik heb voor deze kwast €3,99 betaald en dat vind ik echt een hele mooie prijs. Ik ben van plan nog meer van dit soort kwasten te kopen, want het smaakt naar meer!

Wat vind jij van deze kwast? Heb jij al ervaring met de kwasten van Boozyshop? Laat het weten in de comments! Ik ben heel erg benieuwd! Mocht je hem willen aanschaffen, klik dan hier voor de kwast!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

7 Comments

 • Reply Céline

  Ik heb nog geen kwasten van Boozyshop, maar je maakt me erg nieuwsgierig naar deze blending kwast!
  Céline onlangs geplaatst…Make up voor de feestdagen (incl dubbele eyeliner look)My Profile

  2 januari 2016 at 09:45
 • Reply Mariska

  Fijne review, voor dat prijsje wil ik die kwast wel uitproberen!

  2 januari 2016 at 10:44
 • Reply Derieke

  Looks good! 🙂 Die dikgedrukte woorden zijn echt fijn, haha.

  2 januari 2016 at 11:01
  • Reply So Juul

   Ja? Dat is fijn om te horen!

   2 januari 2016 at 22:36
 • Reply Manon

  Lijkt me een fijne kwast
  Manon onlangs geplaatst…Blux Box December 2015My Profile

  2 januari 2016 at 12:44
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge