Follow:

GOALS FOR 2016

Happy new year en welkom in 2016! Een nieuw jaar, een nieuwe “start” en een nieuw begin. Bij een nieuw begin horen natuurlijk nieuwe doelen die ik dit jaar wil gaan uitvoeren. Vorig jaar stelde ik ook al een lijstje op met al mijn doelen voor 2015 en dit jaar wil ik dat weer gaan doen. Mijn doelen voor 2015 zijn nog redelijk goed gelukt ook, dus dat is erg fijn. Ik hoop dat volgend jaar weer te kunnen zeggen met deze doelen! Benieuwd naar mijn goals for 2016? Lees dan mee!

Het eindexamenjaar halen / mijn diploma halen

Dit is toch wel mijn grootste doel dit jaar denk ik. Ik wil heel erg graag mijn diploma halen. Zoals je wellicht weet ben ik op het moment nog bezig met de middelbare school (VMBO-K ZORG&WELZIJN) en ik wil daar maar al te graag van af. Deze school begint me erg te vervelen en ik ben toe aan iets wat ik wel interessant vind in plaats van die “onzin” wat leraren uitkramen. Oké ik moet het weten voor mijn examen, maar ik vind het gewoon niet interessant. Het punt is dat ik gewoon mijn diploma wil halen.

027

Let it go…

In 2016 wil ik dingen gaan los laten en achter me laten. Als ik ergens mee zit, kan ik er lang mee rondlopen terwijl ik dat helemaal niet wil. Wie heeft er iets aan om er mee rond te gaan lopen? Dit heeft ook iets te maken met mijn volgende doel.

Positiever worden en tevreden zijn

Dit doel had ik vorig jaar ook al en het is me aardig gelukt ook, maar het is nog niet genoeg. Ik wil nog positiever worden dan dat ik al was. Daarnaast wil ik ook tevreden zijn als iets niet lukt of minder dan ik had verwacht. In sommige dingen ben ik een perfectionist, maar in andere dingen ook helemaal niet en dat wil ik gaan mengen. Dingen waar ik juist wél een perfectionist in ben en sacherijnig van raak als het me niet lukt wil ik loslaten. Dingen die ik maar in elkaar flans en het me niets boeit, wil ik wel perfectionistischer (is dat een woord?) gaan doen.

PicMonkey Collage

Groter worden met mijn blog en YouTube channel

Eerlijk is eerlijk, 2015 was niet mijn allerbeste blog en YouTube jaar. Er waren veel dagen dat er niets online kwam – daar kom ik met mijn schuldgevoel-. Ik wil in 2016 gewoon iedere dag iets online zetten. En ik weet voor mezelf dat ik dat heel erg lastig ga vinden omdat ik examen ga doen en als het goed is straks op een nieuwe school kom. Toch wil ik dit doel neerzetten en ik zou heel erg graag volgend jaar kunnen zeggen dat er bijna iedere dag iets online is gekomen. Al houd ik in mijn achterhoofd dat dit dus erg lastig zal gaan worden.

Om verder te gaan met dit doel wil ik ook proberen om groter te worden met mijn blog en YouTube channel. Ik wil het liefst nog meer bezoekers trekken en nog meer abonnees krijgen. Nou zeg ik niet dat ik het hier voor doe, ik doe het voor mezelf, maar toch. Het geeft zo’n boost als ik een dag heel veel bezoekers heb gekregen of op een video waar ik heel erg mijn best gedaan op heb heel veel views. Of juist een mijlpaal haal met het aantal volgers. Daar word ik ook weer heel erg positief van en krijg ik weer super veel zin om heel erg mijn best te doen om iets online te zetten.

043

Naar een grote stad in het buitenland

Ik ga dan wel bijna ieder jaar op vakantie met mijn ouders en zus, maar dat bedoel ik niet. Ik wil dit jaar heel erg graag naar een grote stad toe met bijvoorbeeld een of meerdere vriendinnen. Ik ga heel misschien naar Londen dit jaar met school dus de kans is groot dat dit gaat lukken.. Maar ik weet nog niet of ik wel mee ga naar Londen. Het lijkt me zo tof, maar aan de andere kant lijkt het me ook niet leuk. Ik houd jullie daar nog mee op de hoogte, wees gerust! Haha!

En dat zijn eigenlijk de doelen die ik zo kan opnoemen. Er zullen ongetwijfeld nog wel wat doelen bijkomen dit jaar. Ik ben heel benieuwd naar jouw doelen!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

10 Comments

 • Reply Ina

  Mooie doelen voor 2016, fijn nieuwjaar!
  Ina onlangs geplaatst…Lifestyle | Mijn doelen voor 2016My Profile

  1 januari 2016 at 10:31
 • Reply carolien

  Hele mooie doelen heb je! Heel veel succes daarmee!

  1 januari 2016 at 14:16
 • Reply Manon

  Mooie doelen , succes ermee. Maar ik weet zeker dat je ze gaat halen. Gelukkig nieuwjaar x

  1 januari 2016 at 14:50
 • Reply Mylou

  Wat een mooie doelen heb je gesteld! Zelf wil ik ook wel wat positiever worden in 2016, soms zit ik mezelf echt gewoon in de weg met negativiteit. Gelukkig nieuwjaar, dat het maar een mooi jaar mag worden! 🙂
  Mylou onlangs geplaatst…Best gelezen blogposts – december 2015My Profile

  1 januari 2016 at 15:46
  • Reply So Juul

   Dat is een mooi doel! Hetzelfde! X

   1 januari 2016 at 16:30
 • Reply Lois Lorinde

  Dat zijn hele mooie doelen! Ik denk dat dat helemaal goed gaat komen. 😀 Zelf mag ik ook wel wat positiever denken, haha. Gelukkig nieuw jaar!
  Lois Lorinde onlangs geplaatst…DIY: BUCKETLIST IN A JARMy Profile

  2 januari 2016 at 19:02
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge