Follow:

MAKE-UP PALETTE BORNPRETTYSTORE

Bornprettystore is een warenhuis webshop met allemaal goedkope spullen, waaronder dit  goedkope make-up palette. Ook reviewde ik al deze kwast en die was echt geweldig. Ik gebruik hem nu eigenlijk altijd voor mijn bronzer omdat hij zo fijn aanbrengt! Hierdoor heb ik dus ook hoge verwachtingen van dit oogschaduw palette. De kleuren zien er in elk geval heel erg mooi uit en het palette is mooi voor kerst of oud en nieuw (ook al is dat natuurlijk allemaal al bijna voorbij). Ik ben echt super benieuwd naar dit oogschaduw palette van bornprettystore.

037 038 041 044

Sorry voor de haar op mijn arm, lol.006

Ehm ja. Dit is het dan! De swatches op mijn arm zien er echt geweldig uit zoals je kan zien. De kleuren met glans en shimmer zijn erg mooi, en de kleuren die mat zijn ook. Al hoewel het er op de foto op mijn oog wat minder goed uit ziet moet je er van uit gaan dat het er net wat beter uit ziet in het echt. De kleuren komen altijd wat minder goed over op de camera. Ik heb in elk geval op mijn ooglid de twee onderste kleuren helemaal links gebruikt, de bruine en de zwartere kleuren gemengd in mijn arcadeboog. Eerlijk is eerlijk, ik vind het wat tegenvallen! De kleuren op mijn ooglid zijn vooral nauwelijks zichtbaar. Helaas heeft de oogschaduw ook ongelofelijk veel fall out, ook met een goede primer. Dit vind ik toch wel echt een heel erg groot nadeel. De dekking van de donkere kleuren zijn wel heel erg goed. Hiermee kun je ook gewoon heel erg mooi een schaduw maken. De donkere kleuren hebben wel het voordeel dat ze goed blendbaar zijn en dat is echt heel erg fijn aan die kleuren. Voor de lichtere kleuren zou ik dit palette niet aanschaffen. De donkere kleuren van het Make-up palette bornprettystore wel.

Wat vind jij van dit palette? Zou jij dit Make-up palette bornprettystore aanschaffen? Je kunt hem hier bekijken!

 

Tevens kan ik de gratis code JUAH10 aan jullie weggeven. Hiermee krijg je korting op je bestelling!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

8 Comments

 • Reply Irene Niec

  Heel gaaf dit palette, met allemaal mooie kleurtjes

  23 december 2015 at 06:42
 • Reply Eline

  Jammer dat hij toch tegenvalt, ik vond hem zeker er niet verkeerd uitzien bij de swatches!
  Eline onlangs geplaatst…Lucardi Swarovski CrystalsMy Profile

  23 december 2015 at 08:41
 • Reply eilish

  Ik vind hem mooi!
  eilish onlangs geplaatst…Beauty ♥ Max Factor vs Star WarsMy Profile

  23 december 2015 at 17:04
 • Reply Ilse

  Mooi palette zeg!Jammer dat de kleuren op je ogen wat tegenvallen.

  23 december 2015 at 18:29
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge