Follow:

GOEDKOPE BRONZER KWAST

Ik was altijd nog opzoek naar een goede, fijne en goedkope bronzer kwast die mooi en natuurlijk aanbrengt. Ik kwam deze kwast tegen op bornprettystore en ik vond hem er zo goed uit zien! De haren staan heel erg dicht op elkaar en ik vind hem er geweldig uit zien voor bronzer. Nu ik hem in huis heb vind ik hem er zelfs nóg beter uit zien, maar of hij fijn is? Dat laat ik je vandaag zien! Ik zou zeggen, lees mee!

025 028 027 033 031

De kwast ziet er zo goed uit! De haren zijn zo ontzettend zacht en voelen echt als fluweeltjes, maar dan in kwast vorm. De haren staan heel erg dicht op elkaar wat ik heel erg fijn vind voor bronzer. De vorm is ook heel erg fijn voor bronzer. Toen ik deze kwast voor het eerst gebruikte kreeg ik meteen een hele goede indruk. Geen haartjes die er uit vallen of haartjes die “los springen” van de kwast. Daarnaast vind ik hem echt geweldig voor bronzer. Hij brengt heel erg mooi en natuurlijk aan waardoor je bronzer heel erg mooi in je huid blendt. Al vind ik het wel mooi om er nog wat blush bij aan te brengen, dat ziet er nog natuurlijker uit.

In elk geval ben ik erg te spreken over deze kwast! Ik had niet verwacht dat de haartjes zo goed zouden blijven zitten in de kwast en dat hij zo fijn aan zou brengen. De kwast is trouwens ook goed te wassen. Zelfs daarna valt er geen haartje uit! Dat had ik duidelijk niet verwacht. En dat voor dat geld! Het kan toch niet beter! Deze kwast is $4.24 en dat is omgerekend €3,89. Super cheap dus!

Mocht je deze kwast willen aanschaffen, kun je hem hier kopen.

 

Wat vind jij van deze kwast? Zou jij hem aanschaffen? Laat het weten in de comments! Ik ben benieuwd.

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge