Follow:

Inspiratie voor Valentijn!

Valentijnsdag staat voor de deur en daarom geef ik je vandaag inspiratie voor Valentijn! Valentijn is dé dag om je vriend/vriendin te verwennen (of jezelf natuurlijk, net zoals ik). Ik heb in samenwerking met Lucardi een aantal sieraden uitgezocht die ik super vet vind en die zou je natuurlijk aan jouw vriend/vriendin kunnen geven, of aan je vriend/vriendin kunnen vragen. Aangezien er ook nog eens dikke sale is bij Lucardi die je absoluut niet wilt missen, is het extra leuk! Ik weet zeker dat ik je genoeg inspiratie geef voor Valentijn Ik zou zeggen, lees gauw mee!

Ben ik de enige die het zo leuk vindt om dingetjes aan anderen te geven en de ander blij te maken? Natuurlijk is het ook erg leuk om cadeau’s te krijgen. Lucardi heeft onwijs veel korting, dus dat maakt het natuurlijk nog extra leuk om wat sieraden te geven en Valentijn is daar de perfecte dag voor. Bij Lucardi.nl kun je makkelijk bestellen zodat je het zo in huis hebt, maar je kunt natuurlijk ook gewoon even langs één van de Lucardi winkels.

Ik heb als allereerst deze twee paar oorbellen van Lucardi uitgezocht en ik vind ze heel erg leuk! Ze zijn natuurlijk wel wat simpel, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dat juist wel leuk vind. Ik vind beide paar oorbellen ergens wel wat weg hebben van de Zinzi of Melano oorbellen, terwijl deze natuurlijk veel goedkoper zijn. Ik ben hier echt mega blij mee!

Naast de twee paar oorbellen heb ik ook nog twee horloges gekregen en wat ben ik daar blij mee! Het klokje van dit horloge is rosé goud met een soort marmeren/slangenrprint bandje wat ik echt heel leuk vind.

 

Dan heb ik nog een horloge uitgezocht en die heb ik in combinatie met een heel erg leuk armbandje gekozen. Beide zijn goud (aangezien ik normaal ook gouden sieraden draag) en ik vind ze zó onwijs leuk! Ik vind armbanden in combinatie met een horloge sowieso heel erg leuk, maar deze combinatie is gewoon perfect.

Genoeg inspiratie voor Valentijn lijkt mij! Ik ben oprecht ontzettend blij met deze sieraden en ik draag ze dag in dag uit. Moet je nagaan hoe blij je iemand maakt met dit soort accessoires! En het hoeft niet eens duur te zijn. Ik ben benieuwd wat jij jouw vriend/vriendin (of jezelf;)) geeft met Valentijn! Heb jij al inspiratie voor Valentijn?

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply Eva

  Dat witte horloge van Regal heb ik ook! Ik geloof dat ik hem al twee jaar heb, maar ik draag hem nog steeds 🙂 (oké, misschien een beetje saai voor in outfitposts om steeds hetzelfde horloge om te hebben, ik geloof dat ik eens een nieuwe moet kopen haha)

  11 februari 2017 at 12:03
  • Reply Julia

   Haha wat toevallig! En inderdaad een goede reden om een nieuwe te kopen. Maar hij gaat wel lang mee dan! 😀

   12 februari 2017 at 20:01

  Leave a Reply

  CommentLuv badge