Follow:

De grote terugblik in foto’s!

Het is inmiddels al eventjes 2017 en misschien ben ik de enige, maar ik heb nog niet eens het gevoel dat het 2017 is. Ik heb natuurlijk al een video gemaakt over mijn 2016, maar aangezien ik niet alles volledig heb gefilmd vind ik het toch wel leuk om nog een terugblik te doen in foto’s. Dus: hierbij, mijn 2016 terugblik in foto’s!

 

1 Februari 2016

Ik kocht dan eindelijk mijn nieuwe camera, de Canon G7x. Ik was/ben er nog steeds zo blij mee! Ik vlog hier nog steeds mee en hij maakt echt geweldige beelden. Het was een rib uit mijn lijf, maar dat was het zeker waard.

1 maart 2016

Ik kreeg mijn eerste MAC lipstick. Eigenlijk is dit geen grote gebeurtenis, maar eigenlijk ook weer wel. 😉

30 april 2016

30 april was ik op de DYTG en wat was dat een leuke dag! Ik ontmoette ontzettend veel andere YouTubers en het was super gezellig. Of ik dit jaar ga weet ik nog niet, maar ik ga er niet van uit.

2 juni 2016

Ik had voor het eerst in mijn leven gala. Ik vond het super leuk en grappig om te zien dat iedereen er zo mooi uit zag. Ik zou het zo over doen!

4 juni 2016

We werden voor de tweede keer dat jaar kampioen, maar dit was toch wel de meest bijzondere. Ook dit was een hele leuke ervaring! Dit jaar gaan we er weer voor 😉

 

7 juni 2016

Ik ging met school naar Londen. Ik vond het zo eng, maar zo leuk! Ik ben zo blij en trots dat ik er toch naar toe ben gegaan, want dit was een ervaring die ik voor mijn leven niet ga vergeten. We hebben in die 4 dagen zo veel gezien en gedaan.

15 juni 2016

Ik slaagde voor mijn VMBO diploma. Gelukkig! Ik moet zeggen dat ik eigenlijk bijna niet kon zakken omdat mijn punten allemaal ruim voldoende waren, maar ergens was ik toch bang. Gelukkig slaagde ik gewoon.

27 juni 2016

Ik ging op vakantie met mijn nicht(je?) en mijn oma omdat we allebei geslaagd waren. Dit was echt een super gezellige week en dat dit doe ik ook zo weer over. Het is altijd leuk met die twee!

? augustus 2016

Ik ging op vakantie naar Spanje, toevallig hebben we nét geboekt voor dit jaar. Het was heerlijk! Lekker weer gehad en heerlijk rustig.

22 augustus 2016

So Juul bestond één jaar dit jaar! Wow.

1 september 2016

Ik ben wezen tienertoeren met mijn nicht. We zijn naar Amsterdam, Rotterdam, Scheveningen en Utrecht geweest. We hebben in ieder geval veel leuke dingen gezien!

9 september 2016

Ik begon na drie maanden vakantie met mijn nieuwe opleiding “schoonheidsspecialiste”. Ik hoopte dat ik het leuk zou vinden en gelukkig is dat ook zo.

purpose-tour-thumbnail

8 oktober 2016

Ik ging samen met Sterre naar Justin Bieber. Ik was nog nooit bij een concert geweest, dus dit was meteen mijn eerste keer. Ik vond het allemaal een beetje overweldigend, maar wel ontzettend leuk!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik na Justin Bieber niet nog iets heb meegemaakt wat ontzettend groot was. Maar: ik kan wel zeggen dat ik een ontzettend fijn jaar heb gehad. Juni was denk ik de maand waar de meeste dingen in zijn gebeurd, dus dat was gewoon mijn maand (komt natuurlijk omdat ik ook in juni jarig ben hé! ;))! Wat is jouw het meest bijgebleven in 2016?

 

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

4 Comments

 • Reply Daphne

  Wat een leuke manier om zo terug te blikken !

  Liefs Daphne

  9 januari 2017 at 10:02
 • Reply manon

  leuke foto’s om te zien!

  9 januari 2017 at 19:04
 • Reply Derieke

  Echt leuk artikel idd! Hetgeen wat mij het meest is bijgebleven is toch wel het telefoontje dat ik geslaagd was! 🙂

  10 januari 2017 at 11:39
 • Reply Fashion inspiratie

  Zo te zien heb je een leuk jaar gehad, ik wens je verder in 2017 net zo veel plezier!

  Gr.
  Anne

  11 januari 2017 at 12:02
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge