Follow:

Favoriete beauty producten van 2016

De eerste week van 2017 is alweer bijna achter de rug, wat gaat het toch snel! Ik heb in ieder geval in 2016 een heleboel producten getest (wat ik in 2017 natuurlijk ook weer ga doen). Sommige vond ik fijn en sommige vond ik verschrikkelijk. Het leek me een goed idee om de producten die ik in 2016 heb ontdekt en ik heel erg fijn vond in een rijtje te zetten zodat jullie een overzichtje hebben van de producten die ik super fijn vind. 

016

Ik begin bij dit Revolution palette. Dit palette namelijk echt een wereld voor me geopend, hij is zo ongelofelijk fijn en mooi. Daarnaast ook helemaal niet duur en daar houden we van.

Tja, wat moet ik hier nog over zeggen? De producten Nimue hebben mij geleerd dat drogisterij producten niet genoeg doen voor mijn huid, maar deze producten wel! Ik gebruik ze nog steeds iedere dag.

Deze blush gebruik ik ook nog steeds iedere dag, hij is zo mooi! Niet alleen de kleur, maar ook het effect is prachtig.

Ik heb in 2016 een heleboel producten getest van Kneipp, maar deze twee body mousses waren zeker mijn favoriet. Ze verzorgen echt ontzettend goed en ruiken heerlijk.

Deze mascara en eyeliner zijn mijn absolute favorieten van 2016. Ook deze zitten nog steeds in mijn dagelijkse make-up. De mascara maakt mijn wimpers heel mooi zwart en lang en dat vind ik echt heel erg mooi.

Deze was ik al bijna vergeten, mijn MAC lipstick! Ik heb Please Me en ik ben er nog steeds echt ontzettend blij mee. Ik wil binnenkort graag een nieuwe kopen, maar moet me nog even laten informeren welke kleur ik zal nemen.

Dit zijn mijn favorieten van 2016. Nu ben ik natuurlijk wel heel erg benieuwd wat jouw favoriete product(en) is van 2016. Laat het eventjes weten in de comments!

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge