Follow:

Nails of the day with rimmel londen & Sally Hansen

Mama kwam opeens thuis aanzetten met een super mooi rood kleurtje van Rimmel London, en een paar dagen later kwam ze met een ontzettend mooi lakje van Sallly Hansen. Beide nagellakjes van de Gel collectie van de twee verschillende merken. Ik ben al sinds een paar jaar ontzettend groot fan van gel lak met lamp, maar als het zonder lamp kan (dat gaat ten slotte veel sneller), waarom dan niet? Ik laat je ze vandaag zien!

045

Dit is het lakje van Rimmel London, de super gel 043 VENUS. Een heel erg mooi vurig rood kleurtje waar ik zelf echt heel erg van houd. Ik vind het ongelofelijk classy staan met bijvoorbeeld een zwarte outfit. Dan vallen je nagels extra op en maakt het je outfit echt helemaal af. Leuke sieraden erbij en hoppa, klaar is Kees!046

Deze kleur vind ik iets gewaagder en hij leek me totaal niet mooi, maar ik vind hem nog best wel leuk! Vooral het shimmertje in de lak vind ik echt ontzettend leuk. Dit is trouwens het Sally Hansen miracle gel 560 Spice Age. Toepasselijke naam trouwens, haha!052 053

Ik heb even de lakken over mijn nagels verdeeld, dus let daar niet op. Zo zou ik het nooit op mijn nagels dragen hoor, haha! Ik vind de zwart/bruine kleur van Sally Hansen toch ook wel erg leuk, al vind ik die leuker voor in de winter. De rode kleur van Rimmel London vind ik leuker voor in de herfst en misschien ook nog wel bij kerst. Hij neigt wat donkerder vuur en dat vind ik erg gaaf.

Mocht je je afvragen of dit nou echt beter is dan gel lak met een lamp? Nee. Maar je bent er wel veel minder lang mee bezig en je hebt het ontzettend snel bijgewerkt en er af gehaald. Ik zou dus voortaan veel eerder voor deze gel lakken gaan. Tevens drogen ze heel erg snel op en dat vind ik echt een super groot voordeel. Verschil tussen Rimmel en London en Sally Hansen merk ik trouwens niet.

Wat vind jij van gel lak? Heb jij lief met lamp of toch voor zonder lamp?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge