Follow:

Gastblogger | Clinique great skin

De maandelijkse review over de producten van clinique zal deze keer iéts anders zijn, ik heb namelijk gevraagd aan Nienke (gastblogger op www.sojuul.nl) of zij de Clinique great skin producten van deze maand wilde testen en dat heeft ze voor mij gedaan. Vandaag dus even geen review van Julia, maar van Nienke. Enjoy!

Hey! Het is weer woensdag wat inhoudt dat ik weer een nieuwe gastblog voor jullie heb. Vandaag ga ik de Clinique Concern Kit 3 Step 1-2 voor jullie reviewen! Voor de mensen die dit niet kennen, dit zijn grof gezegd schoonmaakmiddelen voor je huid. Je brengt het aan nadat je je make up eraf hebt gehaald. Ik vertel jullie vandaag wat ik er van vind maar belangrijker als het ook werkt..

025 028

033

Dit is hoe ik het als eerste zag. Een leuk paars doosje met de drie producten erop. Er staat nog op Hello, great skin. Hello jolie peau. Voor degenen die niet weten wat dit betekend: Hallo mooie huid. Ik vind het er persoonlijk erg mooi uit zien. Ik vind het erg leuk dat de drie producten erop staan. De tekst maakt nogal een belofte..
030
Als je het doosje opent dan krijg je een tasje. Dit is een zilverkleurig tasje wat me (sorry) een beetje aan een etui doet denken wat ik vroeger altijd had. Ik vind het een erg leuke toevoeging! In het tasje zitten de drie producten die er erg leuk uit zien. Ze zijn in schattige kleuren en zien er eigenlijk letterlijk uit zoals op de verpakking.

Clinique’s Liquid Facial Soap Mild is de eerste stap in Clinique’s 3-Stappenplan. Alle voordelen van Clinique’s dermatologisch-ontwikkelde Facial Soap Mild in een vloeibare vorm. Reinigt terwijl de juiste balans tussen lipiden en vocht in de huid behouden blijft. Bereidt de huid voor op de exfoliërende actie van Clarifying Lotion.

035

Het eerste product is een soort gel. Je smeert hem eerst op je handen en daarna kun je hem op je gezicht smeren. Wanneer je het uitsmeert schuimt het een klein beetje. Je bent niet erg veel nodig waar ik meestal wel blij mee ben. Na het aanbrengen kun je even wachten en het er dan afhalen met een nat washandje. Ik vind het persoonlijk erg fijn werken. Het werkt ook erg fijn op mijn huid, het product moet zorgen dat het vocht in je huid in balans blijft. Nou heb ik daar eigenlijk van mezelf al geen problemen mee maar ik moet zeggen dat dit echt heel fijn werkt.

037

Dit is een product wat ik ontzettend fijn vind werken. Het belooft de poriën te zuiveren, irritatie te kalmeren, talg te verwijderen en roodheid te voorkomen. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo goed zou werken want het werkt dus wel echt zo goed. Ik kreeg deze producten zo’n twee weken geleden en toen had ik echt best wel veel puisten, pukkels. Tot mijn verbazing is daar ontzettend veel van verdwenen. Ik meen dit echt, dit is het fijnste product van allemaal. Om dan toch een minpunt te noemen is het dat wanneer je het iets onder je oog doet je direct traanogen krijgt.

Clinique’s Dramatically Different Moisturizing Lotion + is een luchtige emulsie die snel door de huid wordt geabsorbeerd en geen restjes achter  laat. De formule vult het verloren gegane vocht weer aan en versterkt de huid. Deze moisturizer biedt de hele dag verhoogde hydratatie en houdt
het vochtpeil van de huid in evenwicht. De lotion versterkt de vochtbarrière met 54% in 8 weken, zodat het vocht beter wordt vastgehouden en de huid glad voelt met een gezonde gloed. De pomp zorgt voor een makkelijke dosering.

038Als laatste deze crème. Ik moet bekennen dat ik hier iets minder fan van was en mijn eigen toch fijner vind. Je hebt namelijk niet genoeg aan een beetje product en het uitsmeren gaat niet super. Daarnaast vind ik de pomp juist niet fijn werken omdat het een beetje lekt. Verder werkt het wel erg fijn. Ik merk dat het goed is voor mijn huid. Ik heb het elke ochtend en avond gebruikt, de rest van de producten alleen s’ avonds.

Dan zijn dit de producten. Ik vind ze allemaal erg fijn werken en afgelopen tijd heb ik zeker verschil gemerkt met hoe mijn huid eerst was en hoe het nu is. De producten werken naast fijn ook nog eens heel goed! Daarnaast zien ze er ook nog eens heel erg leuk uit! Het product is ook nog eens dezelfde kleur als de verpakking wat ik echt een leuke toevoeging vind!

Dit was de review. Ik ben dus erg positief over de producten en raad ze je zeker aan! Wil je meer lezen van mij, kijk dan zeker eens op mijn blog door hier te klikken. Liefs,

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge