Follow:

Back 2 school inspiration: De leukste schooltassen!

Voor velen onder ons is het nieuwe schooljaar al begonnen en ik denk dat iedereen weet dat school niet altijd even leuk is. Maar hoe kun je school nou wél leuk maken? Nou eigenlijk niet, maar leuke spullen kopen voor het schooljaar is al een begin. Daarom leek het me leuk om vandaag wat schooltassen (die je ook gewoon kunt gebruiken als handtas, mocht je niet meer op school zitten) op een rijtje te zetten. 

tassem

Ik heb gekozen voor 3 stijlvolle, maar toch simpele schooltassen die tevens bij veel outfits passen. Ik vind het zelf heel erg mooi om een rustige schooltas te hebben, die toch je outfit afmaakt. Wit, bruin en blauw zijn alle drie kleuren die bij heel veel andere kleuren passen.

Schooltas 1: Dit is een tas van Pauls boutique. Een iets duurder merk, maar wel met ontzettend goede kwaliteit. Wit is misschien een kleur die niet heel erg bij de winter past, maar gelukkig hebben ze deze schooltas in meerdere kleuren.

Schooltas 2: De tweede tas in van H&M. Dit is meer een budget tas en hij is nu ook nog eens in de sale met 20% korting. Bruin is een kleur die ik zelf niet heel erg snel zou nemen, maar bij deze tas vind ik het toch erg leuk staan. Bruin is natuurlijk ook een kleur die in de winter én de zomer kan, dus dat is dubbel zo fijn! De touwtjes met het goud aan de voorkant maakt de tas helemaal af.

Schooltas 3: En alweer de laatste schooltas, deze is van Esprit.  Ik draag zelf heel erg veel blauw dus dit zou qua kleur de perfecte tas zijn voor mij. Ook deze tas is weer ontzettend simpel, maar doordat hij zo simpel is vind ik hem erg leuk. Tevens vind ik het heel erg mooi als deze tas wat beschadigd is en er dan een stoere outfit bij te dragen. Of juist een hele chique outfit die de tas wat minder chique maakt. Het is maar hoe je het bekijkt!

Ik ben erg benieuwd wat voor een schooltas jij hebt voor het komende jaar. Laat het even weten!

Rechten van de foto’s van de tassen gaan naar H&M, Paul’s Boutique en Esprit.
Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge