Follow:

Ik zoek een….. Gastblogger!

Ik moet er toch weer aan gaan geloven, vandaag zal mijn eerste dag van het schooljaar van start gaan. Dat betekent dat de vakantie voorbij is en ik weer een stuk minder tijd ga hebben om leuke dingen te doen. Aangezien ik nu ook werk heb en ik daardoor ook minder tijd zal hebben om te bloggen ga ik opzoek naar een gastblogger. Tevens is wat variatie op mijn blog helemaal niet verkeerd. Ben jij iemand die bondig, enthousiast en kritisch kan schrijven over beauty, fashion en lifestyle in het kader van low-budget? Lees dan snel verder!

Wat wordt je taak?

Wat je gaat doen is één keer per week een artikel schrijven over beauty, fashion of lifestyle en daarbij het liefst in het kader van low-budget. Een artikel heeft minstens 300 woorden, goede kwaliteit foto’s en het is mooi meegenomen als je al wat verstand hebt van SEO en WordPress. Zo niet, kan ik je dit allemaal leren, dus wees niet bang! Het is tevens wél belangrijk dat je correct Nederlands kunt typen. We gaan samen overleggen op welke dag je het artikel naar mij toe stuurt, dus het is belangrijk dat je je ook aan die dag houdt, afspraken zijn immers afspraken.

Ik kan een gastblogger géén vergoeding in de vorm van geld geven. Uiteraard krijg je zeker en vast een beloning in de vorm van bijvoorbeeld make-up.

 

Mocht je interesse hebben, kun je je op de volgende manier aanmelden.

Stuur mij een mailtje (info@sojuul.nl) met daar in:

Je Naam, je leeftijd, ervaringen (voornamelijk met SEO en WordPress), eventueel je blog en een volledig artikel mét foto’s die jij zelf hebt gemaakt. Het onderwerp mag je uiteraard helemaal zelf kiezen.

Ik hoop dat ik wat leuke aanmeldingen binnen krijg, ik ben erg benieuwd! Wie weet wordt jij de nieuwe gastblogger!

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Nienke

    Ik heb je een mailtje gestuurd! 🙂

    6 september 2016 at 18:42
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge