Follow:

Fotoboek maken bij fotofabriek!

Altijd als ik op vakantie ga maak ik heel veel foto’s. Niet alleen omdat ik het leuk vind om te doen, maar ook omdat je dan later nog een herinnering hebt aan je vakantie. En wat is er nou leuker dan meteen een fotoboek maken van alle foto’s die je hebt gemaakt? Anders blijven ze ten slotte maar op je camera/telefoon of computer staan en dat is zonde. Ik kreeg het voorstel om een fotoboek te maken en daar ben ik meteen mee aan de slag gegaan. Benieuwd hoe mijn fotoboek is geworden? Lees dan mee!

IMG_0044 IMG_0047 IMG_0049 IMG_0050
Ik koos voor een fotoboek met alleen maar foto’s van bijvoorbeeld van uit het vliegtuig, het uitzicht van uit ons appartement, maar ook van bijvoorbeeld de zee. Uiteraard is het ook ontzettend leuk om een fotoboek te maken met alleen maar familiefoto’s en dergelijken. Ik heb tevens voor een harde, glanzende kaft gekozen omdat me dat erg mooi leek.IMG_0051

Om maar even over de kwaliteit van het fotoboek te beginnen.. Dit is gewoon letterlijk één bladzijde, kijk hoe dik en stevig! Of terwijl, mega goede kwaliteit van het boek! Ook de kaft is erg stevig. Een fotoboek maken op fotofabriek is erg makkelijk. Je kunt heel erg gemakkelijk een programma installeren op je pc en daarmee kun je snel vooruit. Ik had mijn fotoboek in ongeveer een halfuurtje af, dus dat is natuurlijk super snel. Je hebt verschillende sjablonen die je kunt toepassen en dat is erg gemakkelijk.

Je hebt de keus tussen bijvoorbeeld glanzend of mat papier, een spiraal fotoboek, een softcover fotoboek en nog veel en veel meer. Tevens zijn de fotoboeken ontzettend goedkoop, terwijl ze van hoge kwaliteit zijn. Zo heb je al een fotoboek voor €9,99!

Ik ben benieuwd, ga jij ook een fotoboek maken? Bijvoorbeeld van je vakantie. Laat het weten!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply Brittany

  Wat leuk zo een fotoboek! Ziet er goed uit.

  20 augustus 2016 at 07:22
 • Reply Chantalle

  Dat fotoboek ziet er echt heel leuk uit! Misschien ga ik dit ook wel doen met m’n foto’s van Mallorca.

  20 augustus 2016 at 12:21
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge