Follow:

Mijn zomer lippenstift must haves!

Bijna iedereen weet inmiddels dat de zomer mijn favoriete seizoen is. In de zomer zijn zo veel mensen vrolijk en de felle kleuren mogen weer uit de kast worden gehaald. Zo is dat ook met lippenstift. Ik heb zelf vrij veel lippenstift en ik denk dat ongeveer de helft heel erg fel is en typisch voor de zomer is. Daarom leek het me leuk om mijn 3 favoriete kleurtjes voor in de zomer te laten zien. Tenslotte is niets leuker dan een mooie lipstick in de zomer!

043

Laten we beginnen met toch wel mijn echt favoriete lippenstift van het moment, mijn MAC lipstick. Ik heb het over MAC Please me. Het is nog niet echt een felle kleur, maar toch lekker vrolijk en zomers. De kleur lijkt op de foto vrij donker trouwens, maar dat is hij absoluut niet. Ik denk dat dit toch wel voor een lange tijd mijn favoriete lippenstift blijft en al helemaal mijn zomer lippenstift must have. Deze lippenstift is trouwens mat, wat ik zelf erg mooi vind. Mocht je mijn review nog niet hebben gelezen over deze lipstick, dan kan je de review hier lezen!

044

Vervolgens een wat meer budget-proof lippenstift, namelijk deze van Essence. Dit is 08 Cotton Candy en dit is echt een knal roze kleur. Het is ook wel echt een typische zomer kleur tenminste, dat vind ik! Met witte kleren vind ik deze kleur echt heel erg gaaf. Dan valt de lippenstift nog net wat meer op en is dit de eye catcher van je outfit!

047

En tot slot nog mijn zomerse lippenstift musthave van de Kiko. Deze kleur lijkt net zo fel als de lippenstift van Essence, maar deze is nét een tikkeltje donkerder en hier zit een kleine, subtiele shimmer in. De kleur is en blijft wel ontzettend gaaf. Dit is trouwens Kiko 911. De shimmer vind ik bij deze lippenstift wel iets hebben en het geeft net die extra glans die een andere lippenstift niet heeft.

051

Hier nog even de swatches op een rijtje. Van links naar rechts: Essence (08 cotton candy) – Kiko (911) – MAC (Please Me).

Ik ben erg benieuwd, wat is jouw ultieme zomer lippenstift musthave? Laat het weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

3 Comments

 • Reply Eline

  Wat een fijne zomerse kleurtjes, inderdaad perfect voor het moment van dit jaar!
  Eline onlangs geplaatst…LuMee LightMy Profile

  11 juli 2016 at 09:43
  • Reply So Juul

   Wat is jouw favoriet? ?

   11 juli 2016 at 10:37
 • Reply Wies | Nature of Happiness

  Niet helemaal mijn ding want ik hou niet zo van roze, maar dit zijn in zijn soort wel mooie kleurtjes!

  11 juli 2016 at 19:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge