Follow:

The Three Things Tag

Ik ging opzoek naar een leuke tag om in te vullen en vond de ‘The Three Things Tag’. Een tag die volledig in het teken staat van het cijfer ‘drie’. Drie dingen die ik áltijd in mijn tas heb, drie dingen die me gelukkig maken, drie liedjes die ik maar niet uit mijn hoofd krijg, drie favoriete bloggers en nog veel meer! Deze tag is lekker persoonlijk en dat vinden jullie meestal ook leuk, dus bij deze!

Eigenlijk is het de bedoeling bij deze tag dat je alles op een rijtje zet, maar ik doe het lekker op mijn eigen manier.

053

Drie dingen in mijn tas

Als ik al een tas bij heb is dat mijn portemonnee met daarin mijn pin pas (anders kan ik natuurlijk niks betalen), mijn telefoon, want daar ben ik gewoon mee verbonden en tot slot een zonnebril.  Als de zon plots in Nederland gaat schijnen is een zonnebril natuurlijk niet te missen. 😛

Drie dingen op mijn bureau

Sowieso mijn laptop, omdat als ik achter mijn bureau zit ik eigenlijk altijd op mijn laptop aan het werk ben. Daarnaast een pennenbakje met pennen en markers voor als ik ooit iets moet opschrijven en eigenlijk staat er altijd wel wat te drinken op mijn bureau.

033

Drie favoriete meubelen bij ons thuis

De bank, want die zit gewoon lekker. De tafel in de kamer aangezien ik die echt ontzettend mooi vind. Die laatste vind ik lastig, maar dan ga ik toch voor mijn bed 😉

Drie favoriete fruitsoorten

Dat is niet zo lastig, want ik lust niet heel veel soorten fruit. Ik ga sowieso voor aardbeien, nectarines en druiven!

041

Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg

The only way is up – Martin Garrix, Tiësto

This one’s for you – David Guetta, Zara Larsson

Rude – MAGIC!

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk

Dat ik zo moet werken, dat ik snel vooruit moet gaan schrijven voor mijn blog omdat ik bijna op vakantie ga en dat ik nog heel veel dingen moet doen!

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid

Lotte (Lottelovesbeauty)

Lotte (lowbudgetblog)

Britt (Against the grain)

img_0139

Drie favoriete sporten

Natuurlijk hockey, anders zou ik het zelf uiteraard niet doen. Ik heb heel erg lang volleybal gedaan en ik blijf het toch een leuke sport vinden. Dat is net zoals bij dansen, dat heb ik ook lang gedaan en als ik tijd zou hebben zou ik me nu direct aanmelden voor een dansschool.

Drie dingen waar ik gelukkig van word

Wie wordt er nou niet gelukkig van vakantie? Daarbij hoort dat je veel tijd hebt om leuke dingen uit te voeren en dat zijn precies de drie dingen waar ik gelukkig van word.

Drie vakantiebestemmingen

Allereerst natuurlijk Spanje. Ik ga deze vakantie ook weer naar (Zuid-)Spanje, net zoals vorig jaar. Daarnaast niet te vergeten: Italië! Hier ben ik ongeveer 2 of 3 jaar op een rij naartoe geweest en dat blijft gewoon een prachtland. Tot slot Gran Canaria wat ik ook een heel erg mooi eiland vind.

img_0217

Drie dingen die ik dit jaar wil doen

Beginnen aan mijn rijbewijs, wat waarschijnlijk niet gaat lukken (ik ben pas net 16) maar ik kan minstens mijn theorie vast gaan halen! Daarnaast een goede start maken op mijn opleiding en tot slot: heel veel sparen!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge