Follow:

Brow this way highlighting pencil | Rimmel London

Highlighter vind ik toch wel één van de mooiste producten die je kunt bedenken in het kader van make-up en daarom sta ik ook altijd te springen als er een nieuwe highlighter klaar staat om te testen. Ik heb zelf een aantal highlighters die ik heel er graag gebruik, maar het is nooit verkeerd om nieuwe producten te testen, want dat is immers iets wat ik het liefst doe! Ik kreeg de Brow this way highlighting pencil van Rimmel London en deze stond al een tijdje op mij te wachten om te worden getest. Dit potlood is speciaal bedoeld voor je wenkbrauwen, dus ik ben erg benieuwd!

016

Dit is de brow this way highlighting pencil. Een Jumbo potlood die met een zachte formule een mooie glans onder je wenkbrauwen zou moeten geven. Aan het uiterlijk is volgens mij niet ontzettend veel bijzonder op aan te merken. De naam is me in ieder geval duidelijk!

 

Rimmel London zegt:

 • Lift en highlight de wenbrauw boog
 • Highlight je wenkbrauw bot voor een meer impactvolle ooglook
 • Het Jumbo potlood maakt aanbrengen snel en makkelijk
 • Zachte formule voor gladde applicatie en makkelijk om te blenden

025

Het brow this way highlighting pencil is inderdaad ontzettend zacht en romig van formule. Ik merkte het meteen toen ik deze voor het eerst ging gebruiken. Daardoor brengt het in ieder geval een heel erg stuk fijner aan, alles beter dan een stroef potloodje. Doordat de substantie zo romig is kun je het ook heel erg makkelijk een beetje blenden. Als je een streep onder je wenkbrauw zet en het vervolgens goed gaat uitblenden, krijg je een heel erg mooi resultaat.027

Hier kun je zien dat het brow this way highlighting pencil een ontzettend goede glans heeft. De dekking ziet er ook ontzettend mooi uit. De glans is echt ontzettend goed zichtbaar en als je goed kijkt zie je de kleine shimmertjes goed zitten.

2

En hier zie je het mooie resultaat onder mijn wenkbrauwen. De glans is echt zo ongelofelijk mooi! Ik heb geprobeerd dit potlood ook als highlighter op mijn jukbeenderen aan te brengen en bij mijn ooghoeken en ook daarvoor is hij prachtig. Dit potlood licht plekken ontzettend mooi op. Als je toch liever een poeder zou willen gebruiken, raad ik je dit niet aan.

Ik vind het brow this way highlighting pencil een prachtig product wat ik vast en zeker heel vaak ga gebruiken. Ik denk dat dit dan ook zeker een favoriet gaat worden! Voor de werking kan ik de prijs van dit potlood low-budget noemen, want hij is prachtig.

Dit potlood is onder anderen bij Kruidvat te koop voor 6,49.

Wat vind jij van dit potlood? Laat het weten in de comments!

 

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply kimmetjekims

  Ooooh deze wil ik!! Ik vind zulke producten zo fijn. Erg mooi!

  12 juli 2016 at 08:33
 • Reply Lisanne

  Wat een prachtige glans! Ik vind het effect echt super mooi. Ik gebruik meestal een poeder, maar dit lijkt me ook wel iets.
  Lisanne onlangs geplaatst…Persoonlijk bloggen #toshareornottoshareMy Profile

  12 juli 2016 at 21:44
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge