Follow:

MAC | PLEASE ME

Ik heb het vermoeden dat je niet wil weten hoe blij ik was toen ik hoorde dat ik op de blog van Melissa een Mac lipstick had gewonnen. Eerlijk is eerlijk, ik had nog nooit een Mac lipstick aangeraakt en laat staan geprobeerd. En dat om maar één reden: ik geloofde niet dat Mac lipsticks zó goed zouden zijn als veel bloggers zeiden en daarnaast vond ik het gewoon geldverspilling aangezien Mac lipsticks toch wel (heel erg) duur zijn vergeleken met een “simpele” lipstick van Essence of Catrice, om maar even een voorbeeld te noemen. In elk geval was ik zo ongeveer het gelukkigste meisje op aarde op dat moment. Ik mocht zelf een kleur kiezen en koos voor Mac “Please me”. Heb ik me vergist in het verhaal dat ik niet geloofde dat Mac lipsticks zo goed zouden zijn, of blijf ik bij mijn gedachten? Lees snel verder!006 009 014 023 029 033 036 040 043 046 Mac please me

Toen ik hoorde dat ik gewonnen had bij de winactie van Melissa vond ik het nog knap lastig om een leuke kleur te vinden. Mac heeft zo’n ontzettend groot assortiment met leuke kleurtjes. Ik koos uiteindelijk voor Please me. Mac please me is een hele neutraal roze kleur en dat vind ik zelf erg mooi. Deze kan ik makkelijk gebruiken voor overdag.

Toen ik de lipstick voor het eerste gebruikte vond ik het wel erg wennen. De structuur is heel anders dan een Essence of Catrice lipstick en wat ik niet verwachte: zelfs veel anders dan een Make-up studio lipstick. Ondanks dat de structuur even wennen was vind ik de structuur wel heel erg fijn. Ik had niet het gevoel dat ik überhaupt een lipstick op had, terwijl de lipstick wel duidelijk zichtbaar was. De lipstick vind ik zelf heel erg fijn op de lippen liggen en blijft ook ontzettend goed en lang zitten. De dekking is echt in één woord geweldig, dat is ook een groot plus punt.

Mac please me blijft echt super goed zitten en ook dat had ik niet verwacht. Eerlijk is eerlijk: ik ben echt helemaal omgeslagen. Mac is vanaf nu toch wel mijn favoriete lipstick merk, ondanks dat ik er nog maar ééntje van heb. Toch denk ik dat ik niet heel erg snel nog een lipstick zou kopen omdat ik de prijs gewoon erg duur vind, maar aan de andere kant.. Kijk wat ik er voor terug krijg! We zullen in de toekomst zien! Oh, en voor de mensen die mij kennen: mocht je geen leuk verjaardag cadeau weten… XOXO (grapje natuurlijk)

Oke, nee. Ik vergiste me. Iedereen die mij vertelde dat Mac lipsticks geweldig zijn geef ik bij deze gelijk. Mac lipsticks zijn gewoon geweldig. En Mac please me vind ik een geweldige kleur.

Wat vind jij van Mac please me en welke kleur zou jij graag willen hebben?

Nog even special thanks naar Melissa! Echt echt echt heel erg bedankt! ♥
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

8 Comments

 • Reply José

  Wauw wat een geluk dat je hem gewonnen hebt! Hij staat je erg mooi. 🙂 Ook ik ben fan van de Mac lipsticks, alleen heb ik wel gemerkt dat ze steeds duurder worden… 🙁
  José onlangs geplaatst…Dat was dus februariMy Profile

  1 maart 2016 at 13:38
  • Reply So Juul

   Ja he! Dat is inderdaad erg jammer.. Ze zijn goed maar ze moeten niet nóg duurder worden 🙁

   1 maart 2016 at 14:10
 • Reply Manon

  Dit was mijn eerste kleurtje, staat je goed!
  Manon onlangs geplaatst…Oriflame Giordani Gold Illuminating Pearls & Jewel PowderMy Profile

  1 maart 2016 at 17:47
 • Reply Nienke | Nienke Blogt

  Super mooi! Ik wil zelf ook heel erg graag een Mac lipstick maar ik vind ze te duur om zelf even te kopen. Dus, jammer genoeg heb ik er nog geen één. Leuk artikel! xo Nienke’

  1 maart 2016 at 19:10
 • Reply Melissa

  Hij staat je prachtig Julia! <3

  1 maart 2016 at 20:31
  • Reply So Juul

   Dankjewel! ❤️❤️

   1 maart 2016 at 20:53

  Leave a Reply

  CommentLuv badge