Follow:

Dat was juni

Zoals je wel weet is juni alweer iets meer dan een week voorbij. Als ik aan juni terugdenk denk ik aan een hele bijzondere, gezellige, spannende en indrukwekkende maand. Zo kreeg ik de uitslag van mijn examens, had ik mijn gala, ging in naar Londen, werd ik kampioen, ging ik op vakantie, was ik jarig en had ik mijn eerste werkdag. En dat is nog niet eens het enige wat ik heb uitgespookt deze maand. Ik zat te denken over een artikel en kwam op het idee om even een terugblik te doen op de maand juni. Ik doe geen ‘diary’ meer op mijn blog, dus is dit misschien voor een keetje een leuke vervanger. Daarnaast vind ik het zelf gewoon ontzettend leuk om alles weer terug te zien. Hopelijk vind je het leuk!2 juni – Dat was de dag van hét gala waar ik vier jaar naar had uitgekeken. Nee, dat was sarcastisch. Als ik me ergens aan irriteer is als iedereen me aankijkt en dat is helaas zo bij het gala. Wij gingen in een trijntje en ik verstopte me achterin waar gelukkig niet iedereen me goed kon zien. Haha, nee grapje. Het viel wel mee. Maar toch, die ongemakkelijkheid dat iedereen je aankijkt. Toch was het zo ontzettend gezellig. Uiteindelijk was het hartstikke leuk, maar ik was blij dat ik de stoet gehad had.

3 juni – De dag van de efteling. Iedereen was brak van het feest dat we na de stoet hadden, maar hoppakee we gingen gewoon naar de Efteling! Het was wel ontzettend gezellig, al ben ik niet echt een pretpark liefhebber.

4 juni – Tijd om uit te rusten had ik ook deze dag niet, want ik moest weer fris en fruitig op het veld staan om onze kampioenswedstrijd te spelen. We wilden zo graag kampioen worden en dat is ons uiteindelijk ook gewoon gelukt. We mochten met 2-0 verliezen om kampioen te worden, maar wonnen uiteindelijk met … Ik weet de stand niet meer, oeps. 

6 juni – Mijn verjaardag! Ik was als enige thuis want iedereen was werken of naar school. En ook ik moest gaan werken, want ik had mijn eerste werkdag! De vis feliciteerde me trouwens (grapje).

Geluk op mijn verjaardag had ik niet, want mijn favoriete broek scheurde uit. Ik baalde zo hard want ik wilde in deze broek gaan werken. En ik zoek nog steeds een vervangende broek want ze verkopen deze broek niet meer bij de H&M.. Helaas!

7 juni – De dag waar ik eigenlijk heel erg tegen op zag, maar ook wel heel erg veel zin in had. Ik stond niet bepaald te springen om naar Londen te gaan namelijk. Toch ben ik gegaan en heb ik geen moment spijt gehad, want wat was het leuk. Het was zo ongelofelijk gezellig en we hebben zo veel mooie dingen gezien! Je kunt de vlog hier nog bekijken als je die nog niet hebt gezien!

10 juni – Tijd om weer naar huis te gaan. We gingen om 11 uur ’s avonds naar huis, na de musical en het was de bedoeling dat iedereen vervolgens ging slapen. Dat wilde bij mij niet echt lukken waardoor ik totaal maar een half uurtje heb geslapen. Nadat we op de boot waren geweest om 3 uur in de nacht ging iedereen weer verder slapen, maar ik bleef lekker wakker en genoot van het mooie uitzicht.

16 juni – De dag van de uitslag! Zoals eigenlijk stiekem wel verwacht was ik gewoon geslaagd. Gelukkig! Ik heb verder geen foto gemaakt die dag.

24 juni – We maken even een grote sprong in de maand, want na een paar dagen werken had ik eindelijk even een dagje vrij en ging ik met Sterre en Fleur naar Amsterdam. Wat was het (zoals gewoonlijk) weer hartstikke gezellig. Ik vind het altijd zo grappig, want we zijn met z’n drieën niet heel vaak bij elkaar, maar daardoor maakt het dit soort dingen heel speciaal. Je hebt elkaar dan ook weer zo ongelofelijk veel te vertellen en dat is gewoon ontzettend leuk.

27 juni – Na weer een paar dagen werken ging ik met mijn nicht (ze is maar een half jaar ouder en is kleiner, dus ik vind dat het een nichtJE is) en oma op vakantie. Eerst ging ik trouwens nog naar mijn nieuwe school om mijn klas te ontmoeten en informatie etc. te verkrijgen. Altijd handig. In ieder geval was dit ook een hartstikke gezellige week. Echt heel erg leuk was het. Dat is eigenlijk het enige wat ik kan zeggen, het was gewoon zo ontzettend leuk!

En dan ben ik opeens 750 woorden en tientallen foto’s verder. Haha! Maar jeetje, wat was juni een geweldige maand zeg. En even besef: we zijn alweer op de helft van het jaar! Het gaat zo snel!

Nu ben ik wel benieuwd, was juni voor jou ook zo’n leuke maand? Let me know! Ik ben heel erg benieuwd.

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge