Follow:

Cocoa body butter van The Body Shop | Low-budget tip

Ik ben echt gek op producten die verzorgend zijn en ik vind het al helemaal leuk om die uit te testen. Zo kreeg ik de Cocoa body butter van The Body Shop. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik maar één product heb van The Body shop en dat is een body mist. Dit omdat ik altijd dacht dat ik geen één product lekker vond ruiken van The Body Shop. Maar deze mening veranderde, want deze Cocoa body butter ruikt echt zo ongelofelijk lekker! Vandaar dat ik hem vandaag bespreek in de low-budget tip.

089 092 096

Misschien moet ik me er ergens wel voor schamen, maar ik had nooit eerder een body butter gehad van The Body shop. Steeds wilde ik er eentje kopen, maar was ook steeds iets wat me tegenhield. Totdat ik deze Cocoa butter kreeg. Ik had eerlijk gezegd niet hele hoge verwachtingen van deze body butter, maar ik vind hem echt geweldig. Deze body butter verzorgt echt mega goed! Hij is nog vrij dik van substantie, maar dat vind ik zelf helemaal niet erg mits hij snel intrekt en ook dat doet hij heel erg snel!

Ik kan niet voor iedereen oordelen of de geur van deze body butter lekker is, maar ze hebben meerdere geuren van deze body butters. Tevens is dit een mini body butter en je hebt ook grote body butters, maar ik denk dat veel van jullie dat wel weten! Dit kleine formaat vind ik zelf wel prettig omdat je hem op deze manier goed mee kunt nemen in je handtas. In ieder geval vind ik deze body butter ook ontzettend fijn om te gebruiken voor mijn handen. Ze zijn op die manier heerlijk verzorgd en daarnaast ruiken ze heerlijk naar Cocoa, maar ook na het douchen is deze erg prettig voor op mijn lichaam.

Heb jij al eens body butter van The Body Shop geprobeerd en zo ja, wat vind jij er van? Zo nee, waarom niet? Let me know!

 

 

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Dat ziet er zo goed uit!
  TBS verkoopt fijne producten.
  Ik zal deze body butter op mijn shoplist zetten.

  Xoxo

  24 juni 2016 at 16:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge